SD

Prednik za STA: Poslanska skupina SD bo odprta in bo vodila dialog z vsemi

Vodja poslancev SD Jani Prednik ocenjuje, da nov sklic DZ ne bo nič manj zahteven od preteklega, bo pa drugačen, predvsem v smislu umirjanja političnega diskurza. Hkrati poudarja, da so Socialni demokrati stalnica DZ, imajo izkušnje z delovanjem v opoziciji in koaliciji, pod njegovim vodstvom pa bodo odprti in bodo vodili dialog z vsemi, obljublja.

Preberi »

Predsedstvo SD potrdilo koalicijsko pogodbo in kandidate stranke za funkcije. Podalo tudi soglasje za imenovanje Janija Prednika kot vodje poslanske skupine

Predsedstvo SD je sporočilo, da se je seznanilo z vsebino koalicijske pogodbe ter potrdilo njeno parafiranje. Potrdili so tudi ministrske kandidate stranke ter vodjo poslanske skupine in njenega sekretarja. Koalicijska pogodba je tako usklajena med vsemi bodočimi koalicijskimi partnericami in velja za parafirano, so sporočili iz Gibanja Svoboda.

Preberi »

Člani SD na Koroškem nagovorili volivce: “Pripravljeni smo na vodenje Slovenije v zahtevnih časih, da uresničimo velike spremembe” (VIDEO in FOTO)

Socialni demokrati skupaj s kandidati za poslanke in poslance v okviru predvolilne kampanje nadaljujejo z akcijami “Drugače!” ter ob vpadnicah slovenskih mest inovativno predstavljajo ključne rešitve iz volilnega programa SD, ki jih imajo v načrtu, da Slovenija postane drugačna, bolj napredna, demokratična, solidarna in trajnostna. Včeraj so se ustavili na Koroškem, kjer so se ponovno predstavili vsi trije njihovi koroški kandidati za poslance na letošnjih državnozborskih volitvah.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.