rra koroška

RRA ponovno objavlja proste kadrovske štipendije

RRA Koroška, regionalna razvojna agencija za Koroško, d.o.o. zopet na
svoji spletni strani www.koroska.si objavlja proste potrebe po kadrovskem štipendiranju delodajalcev Koroške regije v
šolskem/študijskem letu 2021/2022.

Preberi »

RRA Koroška ob 20-letnici kot uspeh izpostavlja povezovanje in sodelovanje

Direktorica Regionalne razvojne agencije (RRA) Koroška Karmen Sonjak ob 20-letnici delovanja agencije kot največji uspeh izpostavlja sodelovanje in povezovanje v regiji, ki so ga v prizadevanjih za izvedbo različnih projektov za razvoj regije v tem času vzpostavili. Obletnico je RRA Koroška praznovala danes s slovesnostjo v dvorcu Bukovje.

Preberi »

S kolesi po Koroški in širše tudi letos ob podpori vlaka in avtobusa

V podporo vse bolj priljubljenemu kolesarjenju so pristojni tudi letos uredili javne prevoze za kolesarje po Koroški in širše. Med Velenjem in Labotom ob koncih tedna vozi Štrekna bus, po koroški železniški progi pa vlak, ki v preurejenih vagonih sprejema tudi kolesa. Letos vozi ob sobotah in v nedeljo, 15. avgusta, a do Pliberka samo še danes.

Preberi »

Knez: V primeru poslovne ideje Katje Pokeržnik ne gre za isti produkt, ki ga ima Rulomatik

Konec januarja so razglasili zmagovalce 5. natečaja Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK) za najboljšo poslovno idejo v regiji. Posebno komisijo je najbolj navdušila ideja o razvoju avtomata za krpe za brisanje po pranju avtomobila podjetnice Katje Pokeržnik. Nekatere bralce pa je po objavi zmagovalcev na spletnem portalu Koroških Novic zmotilo to, da je omenjen avtomat, s katerim je kandidatka na natečaju zmagala, na slovenskem trgu prisoten že dalj časa. Organizatorji natečaja pojasnjujejo, da ne gre za isti produkt.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.