Search
Close this search box.

odstop

Civilna iniciativa zahteva odstop vodstva velenjske komunale

Ljudska iniciativa Velenje bo v torek velenjskemu županu Petru Dermolu izročila peticijo, s katero bo zahtevala odstop direktorja, nadzornega sveta in skupščine Komunalnega podjetja Velenje. Menijo namreč, da so imeli vodilni skupaj z županom dovolj časa za preoblikovanje delovanja podjetja v korist javnosti, a tega niso storili.

Preberi »

Premier Golob pred odločitvijo o usodi ministrice Švarc Pipan v dodatna razčiščevanja z njo in SD

Premier Robert Golob je ob prihodu na vrh koalicije za medije dejal, da se je po prejemu uradnega predloga SD za razrešitev pravosodne ministrice Dominike Švarc Pipan srečal z vsemi akterji, tudi z vsemi naenkrat. Ker so obtožbe zares hude, se je dolžan z njimi podrobneje seznaniti, zato bo srečanja z njimi nadaljeval, dokler bo treba, je dejal.

Preberi »

Ministrica Tatjana Bobnar bo podala odstopno izjavo

Ministrica za notranje zadeve Tatjana Bobnar je v pismu predsedniku vlade Robertu Golobu zapisala, da bo po vrnitvi iz Bruslja podala odstopno izjavo, so za STA potrdili na ministrstvu za notranje zadeve. Bobnarjeva bi tako utegnila biti prva iz obstoječe ministrske ekipe, ki se bo poslovila od položaja v vladi.

Preberi »

Odstopil generalni direktor Teša Vodušek

Generalni direktor Termoelektrarne Šoštanj (Teš) Matjaž Vodušek je v ponedeljek popoldne odstopil, sta poročala spletna portala Maribor24.si in Necenzurirano.si, inforamcijo pa so potrdili tudi v Tešu. Teš je od minulega petka izklopljen iz omrežja, potem ko je v Premogovniku Velenje prišlo do težav pri odkopu premoga.

Preberi »

Dogodki