MOSG

V Slovenj Gradcu v načrtu ureditev medgeneracijskih igrišč na štirih lokacijah

Z nabavo in postavitvijo otroških igral v okviru projekta “Medgeneracijski prostor za aktivno sprostitev”, ki ga ima slovenjgraška občina v načrtu spomladi letos, bodo poskrbeli za osnovno infrastrukturo, ki bo zagotavljala družbeni, socialni in motorični razvoj otrok in starejših. Skupna vrednost projekta, ki je sofinanciran s strani EKSRP je 38.611,88 €.

Preberi »

V sredo nadomestne volitve v svet Vaške skupnosti Razbor

Občinska volilna komisija slovenjgraške mestne občine vabi tiste, ki bodo 17. januarja odsotni iz kraja stalnega prebivališča, na predčasno glasovanje za nadomestne volitve treh članov Vaške skupnosti Razbor. Predčasno glasovanje bo v sredo, 13, januarja 2021 v poročni dvorani Graščine Rotenturn. Volišče pa bo odprto med 7. in 19. uro.

Preberi »

Slovenjgraški občini se v letu 2021 obeta rekordno visok proračun

Svetniki Mestne občine Slovenj Gradec so na sredini seji potrdili osnutek občinskega proračuna za prihodnje leto. Ta tudi zaradi velikih projektov, sofinanciranih z evropskimi sredstvi, predvideva za 31,5 milijona evrov odhodkov, kar je največ doslej. Proračun je razvojno in investicijsko naravnan, je ocenil župan Tilen Klugler.

Preberi »

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun