V Slovenj Gradcu Odprta kuhna. Se vam že cedijo sline?
Edinstvena kulinarična tržnica Odprta kuhna se je tudi letos odpravila na pot po Sloveniji. Danes gostuje v Slovenj Gradcu. Ne zamudite.
Edinstvena kulinarična tržnica Odprta kuhna se je tudi letos odpravila na pot po Sloveniji. Danes gostuje v Slovenj Gradcu. Ne zamudite.
Edinstvena kulinarična tržnica Odprta kuhna se je tudi letos odpravila na pot po Sloveniji. To soboto, 9. septembra 2023, pa se bo ustavila tudi v Slovenj Gradcu.
Edinstvena kulinarična tržnica Odprta kuhna se je tudi letos odpravila na pot po Sloveniji. Septembra pa se bo znova ustavila v Slovenj Gradcu.
Že hiter in mimobežen pogled na zunanjost Austria Trend Hotela Ljubljana je obljubljal ogromno, saj kljub sodobni arhitekturi, ki se zliva z okolico, hkrati izstopa s svojo edinstveno eleganco. Ko smo prvič prestopili prag, smo začutili, da je vsak detajl skrbno oblikovan, vsa že tako velika pričakovanja pa so bila ob vstopu zgolj še presežena. Čeprav so prostori opremljeni sodobno in po najnovejših oblikovalskih smernicah, nas je prevzel občutek domačnosti, topline in dobrodošlice. S tem pa se je naše navdušenje pravzaprav šele pričelo…
Edinstvena kulinarična tržnica Odprta kuhna se je tudi letos odpravila na pot po Sloveniji. Septembra pa se bo ustavila tudi v Slovenj Gradcu.
Hiša Pep’s vas bo zagotovo očarala s svojo domačnostjo, razgledom na čudovite vinograde in mirom, ko boste na njihovi terasi s kozarcem vina pozabili na skrbi.
Po mnenju podjetja Gault&Millau, ki že desetletja podeljuje nazive najboljšim restavracijam, je oceno dve chefovi kapi ozr. 14.5 točke namenilo tudi Restavraciji Korošica.
Po mnenju podjetja Gault&Millau, ki že desetletja podeljuje nazive najboljšim restavracijam, je oceno dve chefovi kapi namenilo tudi Hiši Ančka iz Slovenj Gradca.
Začenja se pomladanski Teden restavracij, v katerem bo sodelovalo 108 restavracij z vse Slovenije, od tega tudi dve z Michelinovo zvezdico. Organizatorji dogodka tokrat v osredje postavljajo trajnostno naravnanost pri pripravi hrane s poudarkom na čim manjših količinah zavržene hrane in čim več ponovne uporabe sestavin.
10. marec je dan, ko obeležujemo štirideset mučenikov, praznik, ki ima svoje korenine v krščanskem izročilu.