janja šegel

Šeglova z osebnim rekordom nadaljevala sezono v ISL

Plavalka ravenskega Fužinarja Janja Šegel je konec tedna nadaljevala sezono v profesionalni ligi ISL in na tekmi končnice v Eindhovnu na 200 m prosto z 1:55,15 osvojila tretje mesto in dosegla nov osebni rekord. Kar 66 stotink sekunde je bila hitrejša kot na evropskem prvenstvu v Kazanu, kjer je osvojila četrto mesto.

Preberi »

Plavalki ravenskega Fužinarja Janji Šegel še polfinale na 100 m hrbtno

Plavalka ravenskega Fužinarja Janja Šegel si je na evropskem prvenstvu v 25-metrskih bazenih v Kazanu priplavala še polfinale na 100 m hrbtno. Z izidom 59,37 je za sekundo popravila osebni rekord, osvojila 16. mesto in po državni rekorderki Anji Čarman postala druga Slovenka, ki je na tej razdalji premagala mejo ene minute.

Preberi »

Šeglova z rekordom do 10. mesta

Plavalka ravenskega Fužinarja Janja Šegel je v polfinalu evropskega prvenstva v 25-metrskih bazenih v Kazanu s 53,67 dosegla nov slovenski rekord na 100 m prosto in osvojila 10. mesto.

Preberi »

Šeglova v polfinalu EP, Vozlova tik za najboljšimi

lovenska plavalka Janja Šegel se je z dosežkom 54,05 in 12. izidom kvalifikacij suvereno prebila v polfinale evropskega prvenstva v plavanju v 25-metrskih bazenih v Kazanu. Popoldan se bo čim bolj skušala približati svojemu slovenskemu rekordu 53,76, ki ga je dosegla septembra letos v Neaplju na tekmi mednarodne lige ISL.

Preberi »

Korošici Janji Šegel slovenski rekord na 100 m prosto

Plavalka ravenska Fužinarja Janja Šegel je na mitingu profesionalne lige ISL v Neaplju dosegla nov slovenski rekord na 100 m prosto – 53,76 sekunde. Rekord Neže Klančar iz ljubljanske Olimpije, ki ga je slednja dosegla leta 2018, je izboljšala za točno pet stotink sekunde.

Preberi »

Ravenska olimpijka Janja Šegel prva Slovenka v ISL

Po Petru Johnu Stevensu, ki je nastopal za Team Iron s Katinko Hosszu, bo Slovenija v elitnem plavalnem tekmovanju ISL v letošnji sezoni zastopana tudi s prvo žensko predstavnico. Ravenska olimpijka Janja Šegel je dobila vabilo enega najboljših moštev Energy Standard.

Preberi »

Šeglovi državni rekord in norma A za olimpijske igre v Tokiu

Plavalka ravenskega Fužinarja Janja Šegel je na mednarodnem mitingu v Banjaluki dosegla nov slovenski rekord 54,29 na 100 m prosto ter normo A za nastop na olimpijskih igrah v Tokiu. Rekord Neže Klančar z letošnjega evropskega prvenstva v Budimpešti je izboljšala za 18 stotink sekunde.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.