Search
Close this search box.

dominika švarc pipan

Anketa POP TV: Švarc Pipan potisnila Fajon na rob političnega preživetja

Po zadnji javnomnenjski raziskavi Mediane za POP TV je pravosodna ministrica, ki opravlja tekoče posle, Dominika Švarc Pipan predsednico SD Tanjo Fajon potisnila na rob političnega preživetja. Volivci pa imajo po poročanju POP TV očitno dovolj strankarskega “cincanja” Anžeta Logarja, prva na lestvici je namreč spet predsednica Nataša Pirc Musar.

Preberi »

Dominika Švarc Pipan – ministrica, ki ni želela oditi brez boja

S funkcije pravosodne ministrice odhaja Dominika Švarc Pipan. S položaja jo je odnesla afera sodna stavba, ki je dodobra zatresla razmerja v stranki SD in naplavila številna vprašanja o gospodarjenju z državnim denarjem. Odhod ministrice si bomo zapomnili tudi po tem, da je več tednov razkrivala svoje sume o domačijskih poslih na ministrstvu.

Preberi »

Končnega odgovora o politični usodi Švarc Pipan očitno tudi danes še ne bo

Končnega odgovora o politični usodi ministrice Dominike Švarc Pipan tudi danes očitno še ne bo. Premier Robert Golob ter predsednica SD in zunanja ministrica Tanja Fajon sta sicer danes skupaj potovala v Bruselj, a je Golob ob prihodu dejal, da o tem nista spregovorila “niti besede”. Tudi predloga za izključitev Švarc Pipanove iz SD za zdaj ni.

Preberi »

Ministrica Švarc Pipan sodnike in tožilce pozvala k pogovoru

Ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan je pred sejo vlade sodnike in tožilce znova pozvala k pogovoru o uresničitvi ustavne odločbe. Z napovedjo stavke tožilcev za 31. januar sicer še ni seznanjena, je dejala. Ob protestu sodnikov in napovedi stavke tožilcev pa je poudarila, da si morajo na obeh straneh prizadevati za umiritev razmer.

Preberi »

Dogodki