dobrodelnost

Na Ravnah že šesto leto uspešno razdeljujejo hrano socialno ogroženim

V Koroškem medgeneracijskem centru razdeljujejo hrano socialno ogroženim občanom Raven na Koroškem že šesto leto. Projekt poteka v sodelovanju z Občino Ravne na Koroškem ter Lions klubom in zagotavlja osnovne življenjske potrebščine tistim občanom, ki si jih sami zaradi trenutnih razmer ali pa trajno ne morejo zagotoviti.

Preberi »

Najditelja denarnico vrnila z vso vsebino. Nagradi sta se odpovedala

Na naše uredništvo se je obrnil bralec, ki se mu je v petek pripetila neljuba nesreča. Izgubil je denarnico, v kateri je imel zajeten znesek denarja, ki si ga je prislužil z večletnim delom in varčevanjem, da bi lahko kupil kmetijski stroj. Ko pa je prišel dan D, da bi kupil stroj, pa je denarnico pozabil na strehi avtomobila v Radljah ob Dravi in odpeljal. Ko sta z ženo ugotovila, kaj se je zgodilo, denarnice nista več našla.

Preberi »

Pomoč mladim športnikom, ki so se znašli v stiski

Eden najlegendarnejših športnih dogodkov na svetu, Pokal Vitranc, letos praznuje okroglih 60 let. Po vitranški strmini se bodo 13. in 14. marca 2021 spustili najboljši smučarji sveta. Športni navdušenci si vrhunskih predstav žal ne bodo mogli ogledati v živo, bodo pa navijači lahko pomagali tistim mladim športnikom, ki so se znašli v stiski.

Preberi »

Velik uspeh Dobrodelnih Žitovih potičk: Z božičnimi poticami obdarili 250 družin

Slovenci radi pomagamo drugim. To dokazuje tudi izjemno uspešen zaključek akcije podjetja Žito, organizacije Anina zvezdica in aplikacije Gorenjc. Uporabniki so v aplikaciji Gorenjc pridno slikali račune in z vsakim izmed njih prispevali dobrodelne zvezdice za akcijo. V treh tednih so jih prispevali več kot milijon. Rezultat: božične potice za kar 250 družin v stiski.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.