Search
Close this search box.

Avto center Ravne podarja 100 pic Picerije Škufca

Hude poplave, ki so lanskega avgusta prizadele Koroško, so tudi mnogim podjetnikom onemogočile nadaljnje poslovanje. Tako je bilo tudi v dobro znani Piceriji Škufca s Prevalj, katero je voda v celoti uničila.
Rafael Škufca in Peter Stočko

Dobro se z dobrim vrača in tega se zavedajo tudi v Avto Centru Ravne. In ker moramo Korošci držati skupaj, so se tokrat odločili, da s posebno akcijo podprejo Restavracijo in picerijo Škufca, ki je v lanskih poplavah utrpela izredno uničujočo škodo.

Po skoraj celem letu boja s popravili, sanacijo in neumornim trudom, je družina Škufca prejšnji teden ponovno odprla vrata svoje restavracije, v kateri bodo kot že dolga leta poprej skrbeli za lačne želodčke. Ker smo že vsi zelo željni njihove pice, so se pri Avto Centru Ravne odločili, da podprejo družino Škufca s prav posebno akcijo.

V znak podpore in sodelovanja med koroškimi podjetniki so v Avto Centru Ravne namreč pri Škufci rezervirali kar sto pic. Bone za pico bo prejela vsaka stranka Avto centra Ravne, ki bo od 15. junija 2024 naprej, opravila nakup v njihovem centru. Vsaka stranka bo poleg računa prejela tudi bon za pico po izibir srednje velikosti v Restavraciji in piceriji Škufca (1 bon na eno osebo).

Ob tem je direktor podjetja Avto Center Ravne, Peter Stočko, za naš portal povedal: ”Ni lepšega občutka kot pomagati nekomu. V osnovi je moj moto, da moramo Korošci držati skupaj in si pomagati med seboj, seveda pa je zgodba družine Škufca marsikomu izmed nas v srcu že od malih nog in njihove pice poznamo vsi Korošci. Tako da z veseljem dodam svoj del mozaika pomoči in se pridružim vsem dobrim ljudem ki so jim pomagali v zadnjem letu po katastrofalnih poplavah. Želim jim vse dobro v bodoče.”

V Avto Centru Ravne so že večkrat dokazali, da imajo veliko srce in so vedno pripravljeni priskočiti na pomoč tam, kjer jih potrebujejo.

Zdaj pa ste na vrsti vi – čim prej obiščite Avto Center Ravne in si ob nakupu česarkoli (servis vozila, nakupom tekočine za stekla, nakupom vozila,…) iz njihove bogate ponudbe zagotovite svoj bon za pico.

Hude poplave, ki so lanskega avgusta prizadele Koroško, so tudi mnogim podjetnikom onemogočile nadaljnje poslovanje. Tako je bilo tudi v dobro znani Piceriji Škufca s Prevalj, katero je voda v celoti uničila.