Search
Close this search box.

bolnica

Stavkajoči zdravniki v slovenjgraški bolnišnici pripravljeni iti do konca

V Splošni bolnišnici Slovenj Gradec zadeve jemljejo resno in so pripravljeni iti do konca, je po današnjem stavkovnem zboru v bolnišnici povedal predsednik Fidesa Damjan Polh. Sindikalni zaupnik v bolnišnici Vasja Kašnik pa je dodal, da so ugotovili, da je naboj pri njih še vedno enak in da so še vedno enotni v tem, da si želijo sprememb.

Preberi »

Okrnjeno je delo koroške bolnišnice, problem tudi prekinjene prometnice

Na Koroškem je po ujmi neprevoznih veliko cest, največ v Mežiški dolini, omejena je pretočnost iz smeri Dravske doline. Pritiski za zagotovitev prevoznosti iz Dravograda proti Slovenj Gradcu so zelo veliki, je dejal župan Dravograda Anton Preksavec. Posledice ujme vplivajo tudi na delo bolnišnice, kjer se pripravljajo na morebitne dodatne bolnike.

Preberi »

Del sveta slovenjgraške bolnišnice še naprej nezadovoljen s poslovanjem bolnišnice: “Ladja finančno tone, stvari je treba rešit”

Že tretjo sejo zapored je v torek del članov sveta Splošne bolnišnice Slovenj Gradec iz vrst predstavnikov ustanovitelja izražal nezadovoljstvo s poslovanjem bolnišnice, ki je še naprej v rdečih številkah. Po zdajšnjih ocenah vodstva bolnišnice bi ta uravnoteženo poslovanje dosegla maja prihodnje leto, a del sveta zavoda v to dvomi.

Preberi »

Dogodki