Search
Close this search box.

Dilema: Kam zvečer v Črni? Na Pidžija ali orientalsko plesalko Hasno?

Čeprav je bilo danes v Črni na Koroškem pestro skoraj ves dan, decembrskega praznovanja še ni konec. Obeta se namreč zanimiv in glasbeno obarvan večer v kar dveh gostilnah. V Kavarni Senica4You se obeta šov z orientalsko plesalko Hasno. Okrepčevalnica in picerija Kurnik pa pripravlja nepozabno zabavo z legendarnim Pidžijem.

Orientalska plesalka Hana bo skozi ples, s pomočjo tančice in različnih pripomočkov, izrazila svoje občutke, ki jih doživlja ob raznovrstnih orientalskih ritmih in obiskovalcem skozi melodijo z gibi orisala eno iz med 1001 zgodbe. »Čeprav orientalska plesalka z mehkimi, senzualnimi ali energičnimi gibi telesa ali hitrim tresenjem bokov na različne hitrosti glasbe prikazuje radosti obstoja ženskega bitja, je večer namenjen tudi moški populaciji, zato povabljeni vsi občudovalci vseh spolov, starosti in plesne podkovanosti«, sporočajo iz Kavarne Senica4You in obljubljajo, da bo za dobro glasbo poskrbljeno že od 20. ure naprej.

Pri Kurniku pa pričakujejo kantavtorja Milana Pečovnika – Pidžija ob 21. uri in vas vabijo, da se jim pridružite in preživite prijeten večer ob zvokih Pidžijeve kitare.

Še pred večerno zabavo pa vabljeni, da se pridružite dogajanju v centru Črne  ob 17.45,  na sprejemu pohodnikov, ki se bodo podali na nočni pohod čez goro k očetu. Pohodnike bo v centru Črne pozdravila županja mag. Romana Lesjak, za dobro vzdušje pa bodo poskrbeli Črnjanski harmonikaši. 

Dogodki