Search
Close this search box.

Plevnik: “Do nadaljnjega bo naša klet bolj v tišini, vendar zato nič manj zanimiva”

KMKC Kompleks vstopa v novo sezono, ki bo tokrat malo drugačna kot smo je bili vajeni pretekla leta, a vseeno zanimiva.

Direktor KMKC Kompleks Dorijan Plevnik pove, da so dogodki, ki so jih pripravili, zaradi trenutnih korona razmer drugačni kot smo jih bili vajeni do sedaj, ter doda, da bodo vso izvedeni v skladu s priporočili NIJZ. “Prav zato dogodki niso tako glasbeno obarvani. Pri večjih koncertih pri nas ni mogoče obdržati priporočene razdalje in zato bo do nadaljnjega naša klet bolj v tišini, vendar zato nič manj zanimiva,” razloži Plevnik in doda: “Vseeno v prihodnjih mesecih sledijo zanimivi dogodki iz različnih področij, tako da bo še vedno za vsakega nekaj.”

Direktor še doda, da pa so obiskovalci tudi takrat, ko ni dogodkov vabljeni na druženje: “Naj si prinesejo svoje družabne igre, knjigo, ali pa pridejo samo na pijačo …” zaključi Plevnik.

Nova sezona malo drugačna, a vseeno zanimiva

Saksofonist mlajše slovenske jazzovske generacije Jure Pukl in tolkalec Howard Curtis bosta drevi v KMKC Kompleksu, s pričetkom ob 20. uri odprla 14. sezono abonmaja Jazz Ravne, o čemer si lahko več preberete tukaj.

Jutri se lahko s pričetkom ob 21. 30 uri udeležite Pub Qiuza (Trivia night) z Gašperjem Bergantom, kjer bodo prijavljene ekipe tekmovale v zabavnem kvizu sestavljenem iz 20 vprašanj . V soboto pripravljajo delavnico Gibanje in vpliv na počutje (Razgibaj se), ki se bo pričela ob 19. uri.

Naslednji teden, v četrtek 17. 9. 2020 sledi Kompleksni kino: Estetika ekstremnih športov, s pričetkom ob 20. uri. Predvajali se bodo kratki filmi s tematiko downhill, skate, enduro, cross country, deskanje na snegu in ostalih adrenalinsko obarvanih športov.

V petek, 18. 9. 2020 bo s pričetkom ob 20. uri Najbolj hud impro šov, kjer bodo nastopili: Rok Bohinc, Dino Kapetovnić, Nejc Šmit + par navdušenih igralcev iz publike, ki tega še ne vedo. V soboto, 19. 9.2020 pripravljajo predavanje “Internet in socialna omrežja – vse se da uporabiti, ali zlorabiti”. Predavanje se bo pričelo ob 19. uri.

V četrtek, 24. 9. 2020 bo na sporedu lutkovna predstava Mož! Sedi z mano, ki jo bodo izvedli v dveh terminih, prvi bo ob 18. 30 uri, drugi pa ob 20. uri. Septembrsko dogajanje pa bodo zaključili v petek, 25. 9. 2020, ob 20. uri ko pripravljajo potopisno predavanje “Avstralija: avanturističen outback s 4WD Campervanom.

FOTO: KMKC Kompleks

Več o dogodkih, ki jih pripravljajo si lahko preberete na njihovi Facebook strani tukaj.

Dogodki