zaposleni

Predstavljamo vam družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju hidravlike, kjer vam nudijo kvalitetne storitve in ugodne cene

Podjetje Pisnik, ki je prisotno na domačem in tujem tržišču, je družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju hidravlike. V podjetju se trudijo, da so zanesljiv partner mnogim podjetjem, odlikujejo kratki odzivni roki, kvalitetne storitve s strokovnim svetovanjem in kvalitetno vgrajene hidravlične komponente.

Preberi »

VIDEO: Odzivi zaposlenih v Adientu

Na današnji tiskovni konferenci, ki je potekala pred podjetjem Adient v Slovenj Gardcu, na kateri so sekretar Zveze svobodnih sindikatov Slovenije, ki pokriva območje Koroške, Jaka Šilak, predsednik podjetniškega sindikata Bojan Rošer, predstavnik sveta delavcev v podjetju Igor Hovnik ter Jolanda Lasič, ZSSS, sekretarka za območje Podravje in Koroška, spregovorili o nameri zaprtja Adienta, so izjave podali tudi nekateri razočarani delavci.

Preberi »

Predlog ravnateljev: del pouka doma, del v šoli. Epidemiološko varnejša organizacija šolskega kosila in zaščita zaposlenih na šoli

Aktiv ravnateljev ljubljanskih osnovnih šol je šolski ministrici Simoni Kustec v zahtevi za takojšnjo vrnitev vseh osnovnošolcev v šole predlagal organizacijske rešitve, ki bi to omogočile. Med njimi so izvedba pouka izmenično doma in šoli za starejše učence, epidemiološko varnejša organizacija šolskega kosila in zaščita zaposlenih na šoli.

Preberi »

Ob odpiranju dejavnosti negotovost glede izvedbe testiranj

Nov vladni odlok, ki pod določenimi pogoji dovoljuje odpiranje dodatnih storitev in trgovin, je naletel na mešane odzive. V OZS zagon dejavnosti pozdravljajo, a hkrati ostro nasprotujejo testiranju strank. Trgovci medtem še ne vedo, kako bodo organizirali testiranje svojih zaposlenih na okužbo z novim koronavirusom.

Preberi »

Novartis v Sloveniji zaokrožil leto 2020 z nazivom “Top Employer”

Kljub zahtevnim razmeram zaradi pandemije covida-19 je Novartis v Sloveniji, kjer delujejo družbe Lek d. d., Novartis Pharma Services Inc. podružnica v Sloveniji in Sandoz d. d., z vrhunskim delom in inovativnostjo v razvoju, proizvodnji, prodaji in storitvah v letu 2020 dosegel ambiciozne cilje in pomembno prispeval k uresničitvi Novartisove strategije postati vodilna farmacevtska družba na svetu.

Preberi »

V SB Slovenj Gradec je v zadnjih treh mesecih covid-19 prebolelo 277 zaposlenih, cepivo za vse zainteresirane zaposlene pričakujejo prihodnji teden

Splošno bolnišnico Slovenj Gradec je obiskala državna sekretarka na ministrstvu za zdravje Marija Magajne, ki je izrazila zadovoljstvo nad interesom za cepljenje proti covidu-19 med zaposlenimi. Interes je izrazilo 42 odstotkov zaposlenih, cepivo zanje naj bi bolnišnica dobila prihodnji teden, je povedala strokovna direktorica Jana Makuc.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.