Search
Close this search box.

tatovi

Tatovoma, ki sta kradla v trgovinah, odrejen pripor

Policisti Policijske postaje Velenje so konec preteklega tedna k preiskovalni sodnici privedli 47-letnega moškega in 42-letno žensko, oba državljana Bosne in Hercegovine, ki sta osumljena storitve več kaznivih dejanj velikih tatvin po 205. členu Kazenskega zakonika.

Preberi »

Tokrat so bili tatovi na delu v Mežici

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24. urah prejeli 641 klicev občanov. 169 klicev je bilo interventnih, štirje nujni. 47 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 17 s področja mejnih zadev in tujcev, 68 s področja prometne varnosti in 33 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročajo o dveh prometnih nesrečah s hudimi poškodbami, šestih z lažjimi poškodbami in o osemindvajsetih prometnih nesrečah z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so minuli vikend ukrepali sedemnajstkrat.

Preberi »

Policijsko poročilo, 5. 11. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 279 klicev občanov. 87 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 15 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 43 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.

Preberi »