stanovanje

Nepremičninski sklad s prvimi oskrbovanimi stanovanji na Koroškem

Do 19. marca imajo interesenti čas, da oddajo prijave na razpis za najem 13 oskrbovanih in osmih namenskih stanovanj v Radljah ob Dravi, namenjenih upokojencem in drugim starejšim. Stanovanja oddaja Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja. Gre za prva oskrbovana stanovanja tega sklada na Koroškem.

Preberi »

Zagorelo v večstanovanjskem objektu v ljubljanskem Bizoviku. Stanovanja so zaradi obsežnosti požara neprimerna za bivanje

Danes okoli 17. ure je zagorelo v stanovanju v večstanovanjski stavbi v naselju Bizovik v Ljubljani. Gasilci so požar omejili, pogasili in oskrbeli dve ponesrečeni osebi. Stanovanja so zaradi obsežnosti požara neprimerna za bivanje, občina je stanovalcem že zagotovila začasno namestitev, je na omrežju Facebook objavila Gasilska brigada Ljubljana.

Preberi »

Slovenjgraška občina ponovno prodaja stanovanja v njeni lasti

Mestna občina Slovenj Gradec je objavila javni poziv za odkup stanovanj, ki so v lasti občine. Občina ima trenutno v lasti 221 stanovanj, v poziv za odkup pa je vključenih 168 stanovanj. S podobnim lanskim pozivom je občina že prodala deset stanovanj, z vsemi prejetimi sredstvi pa bo po načrtih zgradila še en blok neprofitnih stanovanj.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.