RELI

Turk zmagovalec relija Velenje

Državni prvak v reliju Rok Turk (Hyundai i20 rally2) je zmagovalec druge postaje domače sezone. Na reliju v Velenju je bil najboljši na vseh hitrostnih preizkušnjah in je z več kot minuto naskoka premagal vse tekmece. Najbližje je bil Nemec Albert von Thurn und Taxis (Škoda Fabia RS rally2).

Preberi »

Toni Mulec prispel na cilj vzdržljivostnega relija kot 24, Marčič 50

Argentinski motociklist Kevin Benavides (KTM) in Katarec Naser Al-Atijah (Toyota) med avtomobilisti sta zmagovalca letošnjega vzdržljivostnega relija Dakar, ki se je po 14. etapah danes končal v Savdski Arabiji. Med motociklisti sta nastopila dva Slovenca: Toni Mulec je bil skupno 24., Simon Marčič pa je dirko končal na 50. mestu.

Preberi »

Toni Mulec, zmagovalec za štiri ure, končal na osmem mestu devete etape

Slovenski motorist Toni Mulec je 9. etapo relija Dakar od Rijada do Harada končal na visokem osmem mestu. Za zmagovalcem Argentincem Lucianom Benavidesom je zaostal 8:46 minute. Po prvih rezultatih je bil celo šesti, a je po ponovnem pregledu kazni tekmecev zdrsnil dve mesti. Drugi slovenski predstavnik Simon Marčič je etapo končal na 42. mestu.

Preberi »

Toni Mulec šesti v deveti etapi, Marčič 42

Slovenski motorist Toni Mulec je deveto etapo vzdržljivostnega relija Dakar od Rijada do Harada končal na visokem šestem mestu. Za zmagovalcem Lucianom Benavidesom iz Argentine je zaostal vsega 8:46 minute. Drugi slovenski predstavnik Simon Marčič je etapo končal na 42. mestu.

Preberi »

Dva najstniška gledalca umrla v nesreči na belgijskem reliju

Dva najstniška gledalca sta umrla v nesreči na belgijskem reliju Condroz-Huy v bližini mesta Wanze, ko je eden izmed voznikov v mokrih razmerah zletel s ceste, so sporočile lokalne oblasti, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Avtomobil je po zdrsu trčil v 16-letnico in 18-letnika.

Preberi »

Dogodki