Search
Close this search box.

projekt

Direktorica CUDV Črna: Deinstitucionalizacija se mora nadaljevati

Pilotni projekt deinstitucionalizacije CUDV Črna, v okviru katerega je novo domovanje v 19 stanovanjskih enotah po Koroški dobilo okoli sto uporabnikov CUDV, se zaključuje. Deinstitucionalizacija pa se mora na ravni države absolutno nadaljevati, je ob današnji zaključni konferenci za STA poudarila direktorica CUDV Črna Dalja Pečovnik.

Preberi »

Certifikat Družini prijazno podjetje tudi skupini SIJ

Ekvilib inštitut je včeraj v Ljubljani podelil certifikate Družini prijazno podjetje novim devetim podjetjem. Do danes je tako certifikat prejelo več kot 300 podjetij in organizacij, so sporočili iz neprofitne organizacije, ki projekt izvaja v sodelovanju z ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter zunanjimi partnerji.

Preberi »

Dobrodelna akcija za nakup koles otrokom iz socialno ogroženih družin

Slovenska karitas in Dobrodelno okrog Slovenije med 2. in 6. majem pripravljata humanitarni kolesarski dogodek, v okviru katerega bodo udeleženci prekolesarili traso okoli Slovenije in zbirali sredstva za nakup koles otrokom iz socialno ogroženih družin. Dogodek je namenjen tudi ozaveščanju o sladkorni bolezni, so danes pojasnili organizatorji.

Preberi »

Ker sem tvoj, počisti za menoj!

Počistimo za svojim psom in pasje iztrebke odložimo v koš za odpadke. Na javnih površinah Občine Ravne na Koroškem opažajo povečano število pasjih iztrebkov.

Preberi »

Dogodki