odbojka

Slovenske odbojkarice v Mislinji pričenjajo boj v Evropski srebrni ligi

Odbojkarski klub Korvolley Mislinja v sodelovanju z Odbojkarsko zvezo Slovenije pripravlja izjemen športni spektakel, v zadnjih letih zagotovo eden pomembnejših dogodkov na Koroškem. V mesecu maju in juniju namreč organizira tekme Evropske srebrne odbojkarske lige za ženske – CEV Silver European League Women 2022.

Preberi »

Mladi odbojkarji OK Fužinar SIJ Metal Ravne v nordijski korak s Petro Majdič (FOTO)

Za vse mlade športnike, še posebno pa tiste, ki so aktivni v kolektivnih športih, je nordijska hoja kot sestavni del trenažnega procesa poseben izziv. Tokrat so za mlade odbojkarje OK Fužinar SIJ Metal Ravne izziv dodatno popestrili: na učni uri nordijske hoje jih je usmerjala ambasadorka projekta Jeklena volja in naša nekdaj odlična tekačica na smučeh Petra Majdič.

Preberi »

Odbojkarji Fužinarja v Novem mestu premagali Krko in izid izenačili. Tretja tekma bo na Ravnah v ponedeljek

Odbojkarji Hiše na kolesih Triglava so se uvrstili v četrtfinale državnega prvenstva, potem ko so na povratni tekmi osmine finala v Kranju s 3:0 premagali Špan Brezovico. Bolj izenačeno je na drugem dvoboju, Sij Metal Fužinar je po porazu doma v Novem mestu premagal Krko in izid izenačil na 1:1. Tretjo tekmo bo spet igral v svoji dvorani.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.