odbojka

Odbojkarji Fužinarja leto začeli z zmago nad Šempetrom

Včeraj je bila odigrana zaostala tekma 7. kroga 1.B DOL za moške, kjer sta se pomerila stara znanca, med katerima je bilo v zadnjih sezonah odigranih že veliko napetih obračunov. Nič drugače ni bilo niti tokrat, ko sta se na Ravnah pomerili ekipi OK Šempeter in ravenski Fužinar.

Preberi »

Odbojkarji Fužinarja suvereno do druge zmage

Odbojkarji Fužinarja so po vseh težavah z okužbami odigrali šele peto tekmo v sezoni, prvič pa so nastopili v popolni postavi. To se je poznalo tudi na parketu, saj dvomov o zmagovalcu ni bilo niti v enem trenutku.

Preberi »

Urnaut ne bo igral na Kitajskem, odhaja v Milano

Kapetan slovenske odbojkarske reprezentance Tine Urnaut ne bo nadaljeval nastopov pri kitajskem prvaku Shanghai Golden Age, ampak bo vsaj do konca te sezone nosil dres italijanskega prvoligaša Allianz Milana, pri katerem bo združil moči s še enim članom izbrane vrste, Janom Kozamernikom.

Preberi »

Odbojkarji Fužinarja s prenovljeno ekipo ciljajo na 1. A ligo

Nova odbojkarska sezona že trka na vrata, mi pa smo se ob tej priložnosti pogovarjali s predsednikom Odbojkarskega kluba Fužinar SIJ Metla Ravne, ki je nam razkril nekaj načrtov, novosti in želja odlične članske ekipe, ki se je minulo sezono prebila v prvo 1. B slovensko ligo. Izvedeli pa smo tudi nekaj o mlajših selekcijah kluba.

Preberi »

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun