občina

Koroška v zadnjih sedmih dneh ostaja pri dveh okužbah

Po podatkih vlade so v sredo v Sloveniji opravili 1713 PCR testov na okužbo z novim koronavirusom, pri čemer je bilo potrjenih 68 okužb. Delež pozitivnih testov je bil skoraj štiriodstoten. Po podatkih Covid-19 sledilnika na Koroškem niso potrdili nobene okužbe.

Preberi »

Na Ravnah so podelili občinska priznanja

Pretekli teden je pred Mestno hišo na Ravnah potekala slovesna seja s podelitvijo občinskih odličij. Ravenski župan je na slovesnem dogodku poleg ostalih nagrad podelil tudi tri Listine o priznanju, podeljeni pa so bili tudi spominski znaki.

Preberi »

Občina Dravograd v širitev in dodatno ureditev poslovne cone Otiški Vrh

Občina Dravograd bo v okviru dva milijona evrov vrednega projekta razširila in uredila poslovno cono Otiški Vrh. Vladna služba za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je za ta projekt odobrila evropska sredstva, skupno bo evropski sklad za regionalni razvoj prispeval 890.000 evrov. Občina bo projekt končala predvidoma do septembra 2023.

Preberi »

V soboto na Koroškem ena nova okužba

V soboto so pri nas ob 1059 PCR testih potrdili 26 okužb z novim koronavirusom, kar je 58 manj kot v petek. Pozitivnih je bilo 2,5 odstotka PCR testov. Po podatkih Covid-19 sledilnika so na Koroškem potrdili eno novo okužbo.

Preberi »

Koronavirus: Najnovejši podatki za koroško regijo

Po podatkih vlade so v torek opravili 2643 PCR testov na okužbo z novim koronavirusom in potrdili 118 okužb. Pozitivnih je bilo torej 4,5 odstotka PCR testov. Po podatkih Covid-19 sledilnika na Koroškem niso potrdili novih okužb.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.