mladi

Na te voznike bodo v soboto prežali policisti

Na območju PU Celje opažajo, da je uporaba e-skirojev v velikem porastu, sploh od lanskega avgusta, ko je njihova uporaba tudi zakonsko dovoljena. Ker se zavedajo, da je vožnja z e-skiroji ena od strategij trajnostne mobilnosti želijo uporabnike čim bolj ozavestiti o načinu in pomenu njihove varne uporabe.

Preberi »

Uspešno sodelovanje s kariernim centrom »VšečKAM in GREM« na dogodku Medobčinskega otroškega parlamenta

Društvo za razvoj človeških virov in socialnih programov Novus je neprofitna organizacija, ki uresničuje svoj namen delovanja z razvijanjem socialnih programov oziroma zagotavljanjem brezplačnih storitev za ranljive skupine prebivalstva in šolajočo mladino, s ciljem zagotavljanja podpore pri kariernem odločanju, mobilnosti oz. regijske pokritosti, enakosti, družbene pravičnosti, socialne vključenosti in višje kakovosti življenja. Pred kratkim so aktivno sodelovali na dogodku Medobčinskega otroškega parlamenta.

Preberi »

Pogovorni večer BrezUPI MLADIH na Koroškem poln upov (VIDEO)

V četrtek, 27. 1. 2022, so udeleženci spletnega pogovornega večera »BrezUPI MLADIH na Koroškem – kako ustvariti privlačne pogoje za delo in življenje mladih na Koroškem?« sodelovali v razgibanem regijskem dogodku z evropsko dimenzijo, ki je odprl vrsto tem, aktualnih za mlade: vse od zaposlovanja in podjetništva, kmetovanja, kulturno-umetniškega udejstvovanja, socialnega vključevanja in aktivnega državljanstva do prostovoljstva in zdravega življenjskega sloga mladih.

Preberi »

Posnetek: Razprava na temo, kako ustvariti privlačne pogoje za delo in življenje mladih na Koroškem

Podjetje A. L. P. Peca d.o.o. v sodelovanju s Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji organizira participativni spletni dogodek “(Brez)UPI mladih na Koroškem – kako ustvariti privlačne pogoje za delo in življenje mladih na Koroškem?”, ki je del izmenjave mnenj državljanov v sklopu konference o prihodnosti Evrope. Na dogodku, ki se je začel ob 17. uri, so povezali mlade in predstavnike določenih ključnih področij, da skupaj identificirajo aktualne izzive mladih, predebatirajo različne vidike in predlagajo možne rešitve.

Preberi »

Napoved dogodka: Pridružite se razpravi na temo, kako ustvariti privlačne pogoje za delo in življenje mladih na Koroškem

Podjetje A. L. P. Peca d.o.o. v sodelovanju s Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji organizira participativni spletni dogodek “(Brez)UPI mladih na Koroškem – kako ustvariti privlačne pogoje za delo in življenje mladih na Koroškem?”, ki je del izmenjave mnenj državljanov v sklopu konference o prihodnosti Evrope. Na dogodku, ki se bo odvil 27. januarja 2022 ob 17. uri, bodo povezali mlade in predstavnike določenih ključnih področij, da skupaj identificirajo aktualne izzive mladih, predebatirajo različne vidike in predlagajo možne rešitve.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.