menjava

Zaletel sem se v garažna vrata. Kaj pa zdaj?

Verjamete ali ne, to sploh ni taka redkost! Malenkost prehitro, nekaj nezbranosti ali pa nekaj centimetrov preveč, pa so poškodbe vrat tu. A brez skrbi, čisto vse se da popraviti in spraviti nazaj v prvotno obliko. Kako? Sledite našim navodilom, ki smo jih pripravili za vas, kaj storiti v tem primeru.

Preberi »

Zaradi slabega poslovanja vlada zamenjala člane svetov zavodov v devetih bolnišnicah. Med bolnišnicami z največjo izgubo tudi slovenjgraška

Vlada je zaradi slabega poslovanja zamenjala člane svetov zavodov devetih bolnišnic, v “petih največjih in štirih najbolj kritičnih”, je po današnji seji povedal minister za zdravje Danijel Bešič Loredan. Z menjavo v svetih zavodov bodo najprej skušali stabilizirati stanje, nato pa zagotoviti pozitivno poslovanje ob koncu leta.

Preberi »

Kdaj je pravi čas za menjavo garažnih vrat?

Ste tudi vi med tistimi, ki zelo pogosto odpirajo garažna vrata? Če ne drugače, pa vsaj dvakrat dnevno. Zjutraj, ob odhodu na delo in zvečer, ob prihodu domov. In če še ne veste, Slovenci raje kot skozi vhodna, hodimo skozi garažna vrata. Ker je hitreje in bolj enostavno.

Preberi »

IKEA vabi svoje kupce, da vrnejo in odprodajo rabljeno IKEA pohištvo, v zameno zanj pa prejmejo darilno kartico

IKEA bo tudi letos v sklopu svoje kampanje »Zeleni petek« dvigovala ozaveščenost o trajnostni potrošnji in spodbujala kupce, da vrnejo svoje staro IKEA pohištvo. V času kampanje bodo člani kluba IKEA FAMILY deležni odlične ponudbe, saj bodo za svoje vrnjeno staro IKEA pohištvo prejeli povračilo s kar 50-odstotno povečanim zneskom od ocenjene vrednosti pohištva, ki ga bodo vrnili. Ponudba velja od 10. do 28. novembra.Kot podjetje, ki si prizadeva postati podnebno pozitivno do leta 2030, bo IKEA nato odkupljene izdelke prodajala naprej v Kotičku za krožno uporabo v trgovini IKEA v Ljubljani. »Zeleni petek« bo tako še bolj trajnosten.

Preberi »

Vlada iz sveta javnega zdravstvenega zavoda Univerzitetne klinike za pljučne bolezni in alergijo Golnik razrešila Simona Jevšinka, nekdanjega predsednika Sveta zavoda SB Slovenj Gradec

Vlada je na današnji redni seji razrešila več članov v svetih zdravstvenih zavodov in imenovala druge predstavnike ustanovitelja, so sporočili po seji vlade. V svetu zavoda RS za transfuzijsko medicino je vlada razrešila štiri dosedanje člane te za nove imenovala Andrejo Draginc, Ingrid Kovšca Pušenjak, Aleksandra Bucika in Mojco Stoschitzky.

Preberi »

Vlada razrešila generalnega direktorja Fursa Petra Jenka

Vlada je na današnji dopisni seji s položaja generalnega direktorja Finančne uprave RS (Furs) razrešila Petra Jenka. Na mesto vršilke dolžnosti generalne direktorice je imenovala dosedanjo državno sekretarko na ministrstvu za finance Ireno Nunčič, so sporočili iz vladnega urada za komuniciranje.

Preberi »

Dogodki

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.