kraja

Policisti na Ravnah obravnavali tatvino kolesa

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 753 klicev občanov. 212 klicev je bilo interventnih, 4 nujni. 56 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 7 s področja mejnih zadev in tujcev, 80 s področja prometne varnosti in 74 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Policisti so na območju Slovenj Gradca obravnavali vlom v hišo

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 323 klicev občanov. 71 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 10 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 43 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Policijsko poročilo, 6. 8. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 230 klicev občanov. 69 klicev je bilo interventnih.10 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 35 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Policijsko poročilo, 6. 7. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 256 klicev občanov. 66 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 17 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 3 s področja mejnih zadev in tujcev, 29 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

V zadnjih dveh dneh so bili na delu vlomilci in tatovi. Na območju Libeliške Gore ukradli kuverto z gotovino

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih dveh dneh prejeli 822 klicev občanov. 204. klici so bili interventni, štirje nujni. 41 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, štirje s področja mejnih zadev in tujcev, 88 s področja prometne varnosti in 63 s področja javnega reda in miru, so sporočili s PU Celje.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.