kraja

Na Brdinjah obravnavali tatvino prenosnega daljinskega semaforja, v Slovenj Gradcu tatvino registrskih tablic

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 345 klicev občanov. 89 klicev je bilo interventnih, trije nujni. 19 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 41 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročajo o dveh prometnih nesrečah s hudimi poškodbami, eni z lažjimi poškodbami in dvanajstih prometnih nesrečah z materialno škodo. Trem voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so zasegli vozila.

Preberi več na: https://www.koroskenovice.si/crna-kronika/na-koroskem-vceraj-dve-prometni-nesreci-s-hudimi-poskodbami-v-kotljah-poskodovan-mladoletni-kolesar-v-gornjem-dolicu-74-letni-voznik/

Preberi »

Policisti na Ravnah obravnavali tatvino kolesa

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 753 klicev občanov. 212 klicev je bilo interventnih, 4 nujni. 56 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 7 s področja mejnih zadev in tujcev, 80 s področja prometne varnosti in 74 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Policisti so na območju Slovenj Gradca obravnavali vlom v hišo

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 323 klicev občanov. 71 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 10 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 43 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Policijsko poročilo, 6. 8. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 230 klicev občanov. 69 klicev je bilo interventnih.10 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 35 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.