Search
Close this search box.

javni red in mir

Za policiste silvestrska noč minila razmeroma mirno

Silvestrska noč je bila za policiste delavna, a je minila razmeroma mirno. Za varnost je po državi skrbelo več kot 650 policistov, kljub številnim dogodkom na prostem pa hujših kršitev niso beležili, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Preberi »

Policijsko poročilo, 6. 2. 2023

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 654 klicev občanov. 196 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

Preberi »

Policijsko poročilo, 24. 5. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24. urah prejeli 262 klicev občanov. 74 klicev je bilo interventnih, trije nujni. 14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 38 s področja prometne varnosti in 23 s področja javnega reda in miru. Včeraj so na našem območju obravnavali 3 prometne nesreče z lažjimi poškodbami in 18 prometni nesreč z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali desetkrat.

Preberi »

Policijsko poročilo, 2. 3. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 221 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih. 13 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, šest s področja mejnih zadev in tujcev, 22 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.

Preberi »