javni red in mir

Policijsko poročilo, 24. 5. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24. urah prejeli 262 klicev občanov. 74 klicev je bilo interventnih, trije nujni. 14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 38 s področja prometne varnosti in 23 s področja javnega reda in miru. Včeraj so na našem območju obravnavali 3 prometne nesreče z lažjimi poškodbami in 18 prometni nesreč z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali desetkrat.

Preberi »

Policijsko poročilo, 2. 3. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 221 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih. 13 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, šest s področja mejnih zadev in tujcev, 22 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Današnji shod v podporo Ukrajini tudi ob podpori predstavnikov vlade. Janša: “Tisti, ki misli, da je treba Putinu popustiti, se ni nič naučil iz zgodovine” (FOTO)

Na današnjem shodu v podporo Ukrajini, ki so ga organizirali Kulturno društvo Ljubljana-Kijev, ukrajinska diaspora in ukrajinsko veleposlaništvo, so spregovorili tudi predsednik vlade Janez Janša in podpredsednika Matej Tonin in Zdravko Počivalšek. Med drugim so izpostavili, da se Ukrajina bori tudi za svobodo in demokracijo cele Evrope.

Preberi »

Policijsko poročilo, 25. 11. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 252 klicev občanov. 76 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 34 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Policijsko poročilo, 24. 9. 2021

Na Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24.  urah prejeli 245 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

Preberi »

Dogodki