evropsko prvenstvo

Slovenski odbojkarji so evropski podprvaki (VIDEO in FOTO)

Slovenski odbojkarji so v finalu evropskega prvenstva izgubili proti Italiji in osvojili srebro, ki se sveti kot zlato. Slovenci so v zadnjih šestih letih dvakrat že igrali v finalu in obakrat izgubili, sreča pa jim ni bila naklonjena niti danes. V Katovicah na Poljskem smo lahko sicer spremljali tudi za tri Korošce, ki so igrali za slovensko reprezentanco.

Preberi »

Na Ravnah ob spremljanju finala kljub dežju vzdušje prešerno

Na Ravnah na Koroškem, od koder prihajata kapetan in član slovenske odbojkarske reprezentance Tine Urnaut in Klemen Čebulj, se je okoli 50 navijačev zbralo na javno organiziranem spremljanju prenosa tekme na terasi lokala v ravenskem športnem parku. Kljub dežju je vzdušje prešerno, navijači pa so prepričani v zmago slovenskih odbojkarjev.

Preberi »

Stopnjuje se navijaška mrzlica pred finalom odbojkarskega EP. Na Ravnah skupinski ogled tekme ob spremljevalnem programu

Pred nocojšnjim finalom evropskega prvenstva v odbojki, kjer bo Slovenija tretjič v šestih letih igrala za naslov evropskih prvakov, se v Katovicah zbira vse več slovenskih navijačev. V mesto na jugu Poljske je dopoldne prispelo navijaško letalo, nekateri navijači pa so prispeli z vozili. V Sloveniji se medtem pripravljajo skupinski ogledi finala.

Preberi »

Slovenci v velikem finalu

Slovenska odbojkarska reprezentanca bo spet igrala v finalu evropskega prvenstva. V polfinalu je namreč v poljskih Katovicah po pravi drami s 3:1 (-17, 30, 16, 35) premagala domače igralce, sicer svetovne prvake.

Preberi »

Dogodki