Search
Close this search box.

enduro

Vid Peršak, Tian Pečnik in Nežka Libnik državni prvaki v enduru

Na nedavnem državnem prvenstvu na Gorjancih so odlične uspehe dosegli tekmovalci Kolesarskega kluba Ravne na Koroškem. Tian Pečnik je postal državni prvak (U19), Nežka Libnik državna prvakinja (U17), bronasto kolajno je med članicami osvojila Lucija Mlinar.
Naslov državnega prvaka med člani je znova osvojil Vid Peršak (Unior-Sinter Factory Racing).

Preberi »

Vrhunec koroškega MTB vikenda je pred nami

V nedeljo bo še zadnja priložnost tega tedna za ogled voženj najboljših tekmovalcev v enduru, ki so na Peci že danes pokazali zelo divje manevre, jutri pa se selijo še na Jamnico. Več o današnjem in jutrišnjem dogajanju v prilogi.

Preberi »

Zmagovalci EWS-E so znani, zdaj stopijo na oder najboljši »proji« (FOTO)

Stotine tekmovalcev v enduru je te dni preplavilo Koroško, vse pa je pripravljeno za vrhunec festivala Black Hole Bike Fest – dirko svetovne serije EWS Peca/Jamnica, ki bo na sporedu v soboto in nedeljo. Na slovenskih in avstrijskih poteh bomo navijali za največje zvezdnike športa, seveda pa bomo uživali tudi v bogatem spremljevalnem programu.

Preberi »

Na Koroškem se zbirajo najboljši gorski kolesarji svetovne serije enduro

Na Peci in Jamnici, v Sloveniji in Avstriji, od danes do nedelje poteka gorskokolesarski festival Black Hole Bike Fest in v okviru tega tekme svetovne serije enduro. Organizatorji skupno pričakujejo od 600 do 700 najboljših kolesarjev. Osrednje tekmovanje bo konec tedna, danes pa po koroških hribih pedala poganjajo kolesarji z električnimi kolesi.

Preberi »

Dogodki