Search
Close this search box.

Trgovina Enduro z veliko nagradno igro

Na Instagram profilu trgovine Enduro bike shop poteka velika nagradna igra, kjer bodo podelili par Scott smuči. Zato hitro na njihov Instagram, mogoče nagrado prejmete prav vi.

Začetki trgovine Enduro segajo v leto 2001, ko so v središču Prevalj odprli kolesarsko trgovino. Skozi leta so gradili svojo pot in postali sinonim za vrhunske kolesarske izdelke.

Njihova strast do kolesarstva je odprla vrata najboljšim kolesarskim znamkam, ki jih zdaj s ponosom ponujajo v njihovi trgovini. Bogati so z izjemno pestro ponudbo koles in kolesarske opreme, ki bodo navdušile tudi najbolj zahtevne kolesarje.

V letu 2019 so se odločili za širitev ponudbe z odprtjem nove, večje trgovine na Ravnah. Obstoječi ponudbi so dodali tudi vodilne blagovne znamke za alpinizem, gorništvo, turno smuko, pohodništvo in tek, da bi zadovoljili še večje število ljubiteljev aktivnega življenjskega sloga.

V njihovi trgovini imajo bogat asortiment artiklov. Z veseljem vam bodo posvetili svoj čas in pomagali pri odločitvah ter nakupih. Ponujajo pa tudi servis koles vseh blagovnih znamk, tudi na električna niso pozabili. Njihova pestra ponudba zajema kolesa, kolesarsko opremo, električna kolesa, smuči, smučarsko opremo, motorje, moto opremo in vse, kar potrebujete za plezanje.

Naštejmo samo nekaj znamk, med katerimi lahko izbirate v trgovini Enduro: Cannondale, Scott, Bergamont Bicycles, Specialized, Giant, Salomon, La sportiva in celo Harley-Davidson.

Potrebujete nove smučarske čevlje ali pohodne palice? Pri njih jih boste zagotovo boste našli.

Vrnimo se k nagradni igri, ki poteka na njihovemu Instagramu, saj vam bo zagotovo pričarala nasmeh na obrazu in popestrila zadnje zavoje v tej smučarski sezoni. Smuči Scott v vrednosti 600€ si lahko priborite na tej povezavi.

Kaj morate narediti da osvojite bogato nagrado? Preprosto izpolnite naslednje štiri korake:

  • všečkajte in delite njihovo objavo na Instagramu,
  • sledite Instagram profilu @endurobike_shop (opcijsko).
  • V komentar pod objavo označite dva prijatelja katera vam bosta osvojeno nagrado zavidala,
  • za večjo možnost pa objavo podelite v vaš story

Nagrada poteka do 08. marca, srečni nagrajenec pa bo izžreban v nedeljo, 10. marca.

Želimo vam veliko sreče in obilo odsmučanih strmin z novimi smučmi.

Vir: enduro.si

Dogodki

Na Instagram profilu trgovine Enduro bike shop poteka velika nagradna igra, kjer bodo podelili par Scott smuči. Zato hitro na njihov Instagram, mogoče nagrado prejmete prav vi.