DARS

Dars z napisom o Rogliču pritegnil pozornost na družbenih omrežjih (FOTO)

Dars je v okviru preventivnih akcij za zmanjševanje hitrosti na cestah in za večjo varnost motoristov s posebnimi napisi na elektronskih tablah nad avtocestami vnovič začel pozivati voznike k varni vožnji. Z napisi, kot je Dirkanje prepusti Rogliču, je kmalu pritegnili pozornost uporabnikov družbenih omrežij in tudi nekaterih športnih medijev.

Preberi »

Osvežena časovnica za severni del tretje razvojne osi predvidoma znana v maju

Osvežena časovnica gradnje severnega dela tretje razvojne osi, za katero so pristojni napovedovali, da bo predstavljena aprila, bo po novem, kot kaže, znana v maju. Dars in ministrstvo za infrastrukturo sta se namreč dogovorila, da bo opravljena še dodatna zunanja strokovna recenzija tehnološko najzahtevnejših odsekov, so pojasnili na Darsu.

Preberi »

Dars letos načrtuje za 106 milijonov evrov obnov na avtocestnem omrežju

Dars za letos načrtuje investicije v skupni vrednosti 301 milijon evrov, od tega naj bi za gradbena dela v okviru obnov avtocest in hitrih cest namenili 106 milijonov evrov, za investicije v novogradnje pa 77 milijonov evrov. Kot najzahtevnejši projekt obnove v upravljavcu avtocest izpostavljajo rekonstrukcijo odseka Dramlje-Slovenske Konjice.

Preberi »