Božiček

Božiček danes razveselil otroke na območju MO Slovenj Gradec

Letošnji december v Slovenj Gradu je sicer drugačen kot smo bili vajeni, se pa kljub epidemiji dogaja veliko. Organizatorji, MO Slovenj Gradec in JZ Spotur, so večino dogajanja sicer prenesli na splet, nekatere stvari pa se odvijajo tudi na prostem. Tako je danes najmlajše obiskal in razveselil Božiček.

Preberi »

Do prazničnega darila kar iz domačega naslonjača

V trgovini Vozički.net so praznični možje že začeli zavijati darila za vaše najdražje. Zaradi situacije s pojavom koronavirusa v državi trenutno nakupa v fizični trgovini na Ravnah na Koroškem ne morete opraviti, lahko pa darila za vaše najmlajše naročite kar iz domačega naslonjača.

Preberi »

V občini Rače-Fram namesto novoletnih prireditev vsakemu otroku do 9. razreda 50 evrov. V Gornji Radgoni namesto silvestrovanja in okrasitve denar v dobrodelne namene

V občini Gornja Radgona letos ne bo ne silvestrovanja na prostem ne silvestrskega ognjemeta. Tudi novoletni okrasitvi in razsvetljavi so se odpovedali, za to namenjeni denar iz občinskega proračuna pa bodo namenili v dobrodelne namene. Za podobno gesto so se odločili v Občini Rače-Fram, kjer bodo denar, predviden za novoletne prireditve, razdelili med otroke.

Preberi »

prijavi se

prijavi se v svoj račun