bolnišnica

Na 11. redni seji SB Slovenj Gradec izpostavili uravnoteženo poslovanje ter začetek uporabe storitev gama kamere. Presežek odhodkov je znašal 4,9 mio EUR

V petek, 24. februarja 2023, je v SB Slovenj Gradec potekala 11. redna seja Sveta zavoda. Člani sveta so med drugim obravnavali Letno poročilo SB SG za leto 2022, predlog Programa dela finančnega načrta SB Slovenj Gradec za leto 2023, realizacija delovnega programa za mesec januar 2023 in strokovno delo v SB Slovenj Gradec – aktualne teme.

Preberi »

Starejši bolnik med poskusom pobega padel iz prvega nadstropja bolnišnice

Murskosoboške policiste so v nedeljo zjutraj obvestili o padcu starejšega bolnika iz prvega nadstropja murskosoboške bolnišnice. Po ogledu kraja dogodka so ugotovili, da je bolnik poskušal sam zapustiti bolnišnico, potem ko mu zaradi njegovega zdravstvenega stanja osebje ni pustilo iz nje, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

Preberi »

Niso jih obvestiti, da voda ni pitna, zdaj so pristali v bolnišnici

Celjska bolnišnica je danes sprejela 10 bolnikov iz Spodnje Savinjske doline zaradi prebavnih težav. Pri dveh bolnikih je bil izoliran črevesni virus, nihče izmed sprejetih ni v življenjski nevarnosti, so za STA pojasnili v Splošni bolnišnici Celje. Vzrok naj bi bila oporečna pitna voda, o čemer prebivalci niso bili obveščeni.

Preberi »