Search
Close this search box.

Na portalu Koroške Novice nudimo več možnih pozicij za oglaševanje.

Kandidati imajo možnost oglaševati s pasicami (namizno ali mobilno), video oglasi, PR predstavitvenim člankom ali predstavitvenim video člankom.

Predstavitve kandidatov

Na portalu Koroške Novice bomo med volilno kampanjo pripravili posebno stran, na kateri bodo zbrani vsi kandidati za župana ter vsi kandidati za mestni svet za vsako občino posebej. Na strani bo omenjen vsak kandidat s sliko, imenom in priimkom, stranko ter volilno številko. 

Proti plačilu nudimo vsakemu kandidatu, da ima svojo predstavitveno stran, na kateri se lahko predstavi z besedilom in videom. Besedilo lahko ima uvoden tekst z do 300 znaki ter glavni tekst z do 3000 znaki s presledki. Prav tako se lahko predstavi z videoposnetkom dolgim do 2 minuti (+/30sek)

Predstavitvena stran vseh kandidatov bo dostopna iz vseh naših podstrani, kot tudi iz naslovne. Redno jo bomo delili tudi na socialna omrežja, zato bo najbolj obiskana na naši strani v času volilne kampanje. Bo stran, na kateri bo najenostavneje najti kandidate za lokalne volitve.

Drugi načini oglaševanja

1. pasice

Mobilni oglas različnih velikosti in dimenzij, s katerim dosežemo odlično vidnost na vsaki mobilni napravi. Oglas je prikazan med članki in se pojavlja na različnih lokacijah (1., 2. in 3. po vrsti). 

Nudimo več vrst mobilnih oglasov:

  • navadna pasica 300×250 px
  • navadna pasica 300×600 px
  • Parallax oglas: 300×600 px (fiksno postavljen oglas, čez katerega se pripelje besedilo novice – potrebno je večkratno podrsati po ekranu za nadaljevanje branja novice) – PRIMER (odpri z mobilnikom)
  • Video “scroll” oglas – PRIMER
  • Lebdeči oglasi (popup)

Oglaševanje na namiznih računalnikih z najrazličnejšimi sodobnimi digitalnimi oblikami in velikosti. Poleg standardnih velikosti (728x90px, 300x250px, 970x250px,..) vam nudimo tudi naprednejše oblike.

  • Dvojni Billboard – 970×500 px (PRIMER)
  • Banderola – 1920×150 px (PRIMER)
  • Lebdeči (popup) oglasi
  • Video oglasi…

2. PR članki

ČLANEK JE EN DAN OBJAVLJEN NA PRVI STRANI SPLETNE STRANI, VES ČAS PA JE OBJAVLJEN V KATEGORIJI “Lokalne volitve 2022”, S PRIPISOM: OGLAS. Članek pripravi stranka in ima do 5.000 znakov, lahko vsebuje fotografije in videoposnetke.