FOTO: Po štirih letih v Nashvillu

FOTO: Mia Media

Milan Kamnik je čez prvomajske praznike ''prek' luže''posnel šest skladb za njegov album, katerega namerava izdati ob svoji 40 obletnici glasbenega delovanja. Dvojni album s 40 skladbami bo izšel v mesecu septembru.

Po štirih letih od izida njegovega albuma “Za Mušter” je pot Milana ponovno pripeljala v meko country glasbe – Nashville, kjer je z odličnimi studijskimi glasbeniki v produkciji večkratnega nominiranca za nagrado Grammy Charliea Kelleya posnel nov glasbeni material.

Sodelujoči glasbeniki so bili navdušeni nad Milanovo glasbo in njegovim pristopom k tej glasbi, ki je doma ravno v Nashvillu. Kot je ob koncu snemanja dejal Mike Johnson, izvrsten studijski in koncertni steel kitarist, da mu je bilo izjemno zadovoljstvo, da je lahko končno zopet posnel nekaj tradicionalnega in doživetega kar je začutil ob izvajanju Milana Kamnika v studiu. Nastali novi posnetki prinašajo tudi nove izkušnje ter nadgradnjo tistega kar se je bolj “Za Muster” začelo pred leti. Njegove skladbe, kljub temu da jih poje v koroškem narečju dokazujejo, da je glasba univerzalni jezik sveta, kar je dokaz kako imenitno so se ujeli v studiu, kljub temu da niso ravno razumeli o čemu Milan poje. 

[foldergallery folder=”wp-content/uploads/old/slike/milankamnik” title=”Galerija slik”]

 

TEXT in FOTO: Mia Media

 

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije