Search
Close this search box.

Nova rubrika: Korošci v tujini

Na našem portalu smo danes začeli z novo rubriko - Korošci v tujini. V rubriki bodo objavljene zgodbe Korošca, ki je odšel na delo v sosednjo Avstrijo.

 

 

 

Gre za fanta, ki se je podal na delo na Tirolsko in bo z vami delil svoje izpovedi, doživetja, itd.

{AF template=round_quotes width=100%}Po dolgem, dolgem premisleku, sem se odločil, da po delih objavim svojo zgodbo na Koroških novicah. Ker gre za moje resnične izpovedi, realna doživetja in mojo pot, tako kot je bila in je, (izbrisal sem le nekatere priimke, ki bi me lahko stali kakšne sodbe!) se že sedaj opravičujem kakšnemu bivšemu prijatelju ali bivši prijateljici! Če kdo ne prenese resnice, naj zgodbe niti ne začne brat. Resnična zgodba je nastala v času, ko sem delal na tirolskem, ne bom je popravljal in v njej boste našli tudi kakšno »sočno« besedo! Komu to ni všeč pač naj ne bere, takšen sem! Doma bom do 19.4., nakar se zopet podam v tujino. To je 11 dni in v teh 11 dneh bom objavil svojo zgodbo, v 11. delih, vsak dan po enega. Upam, da bo moje pisanje zanimivo in da boste mojo zgodbo z veseljem prebirali.{/AF}

Do rubrike se da priti s klikom na zgornji menu (Korošci v tujini). Rubrika bo videna tudi na prvi strani portala, kjer bodo objavljene zadnje tri zgodbe. Želimo vam veselo branje.

Prvi del zgodbe je že objavljen tukaj.

Dogodki

Na našem portalu smo danes začeli z novo rubriko - Korošci v tujini. V rubriki bodo objavljene zgodbe Korošca, ki je odšel na delo v sosednjo Avstrijo.