Search
Close this search box.

Operater logistike (m/ž) – Henkel Maribor d.o.o.

Iščemo sodelavca, ki: je dosleden, odgovoren in organiziran, ima osnovno digitalno znanje ali se je pripravljen priučiti (delo s tablicami in skenerji), zaželene izkušnje z delom z viličarji.

Henkel Maribor v okviru skupine Henkel Group ena najpomembnejših proizvodnih lokacij v oskrbovalni mreži za poslovni program Consumer Brands. Henkel Maribor gradi svoj poslovni uspeh na kakovosti postopkov, blagovnih znamk, tehnologije ter na zadovoljstvu svojih potrošnikov in sodelavcev že več kot 30 let. Naš portfolio vključuje dobro znane izdelke za koloracije, nego ter oblikovanje las.
www.henkel.si

Opis dela in nalog
– Prevzem, skladiščenje in odprema materialov ter izdelkov – vožnja viličarja.
– Kontrola voznikov in vozil v skladu s predpisi o varstvu pri delu.
– Skrb za brezhibno transportno sredstvo.
– Ostala dela po navodilih vodje, ki so v skladu z delavčevimi znanji in sposobnostmi.

V SODELOVANJU Z

Dogodki

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Prodajalec m/ž – Bartog d.o.o. Trebnje

Zaradi širitve poslovanja iščemo prodajalca v Koroški Regiji. Pridružite se nam! Vas navdušuje svet avtomobilizma in motociklizma? Ste osredotočeni na dolgoročno zadovoljstvo strank in sodelavcev?

Read More »

Svetovalec za stranke – Ekosistem Plus d.o.o.

Plačilo 2.000€ + variabilna stimulacija na uspešno poslovanje, nagradna potovanja, prilagodljiv delovnik, dolgoročno sodelovanje in pripadnost stabilni nemški multinacionalki. Zaradi širitve podjetja možno hitro napredovanje

Read More »