Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 12. 4. 2024

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 270 klicev občanov. 65 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.

21  interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 29 s področja prometne varnosti in 11 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, tri z lažjimi in dvanajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami so včeraj obravnavali v garažni hiši v Velenju, kjer je voznica osebnega vozila, na označenem prehodu za pešce, trčila v mopedista. Le ta se je v prometni nesreči hudo poškodoval. Povzročiteljico bodo kazensko ovadili zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Policisti postaje Ravne na Koroškem so pozno sinoči na Ravnah na Koroškem ustavili voznika osebnega vozila, ki mu je preizkus s hitrim testom za droge pokazal, da je vozil pod vplivom kokaina. Sledi obdolžilni predlog.

Kriminaliteta

Na območju Braslovč so včeraj popoldne obravnavali nesrečo z jadralnim padalom. Poljski državljan si je pri pristajanju huje poškodoval nogo.

V Velenju so obravnavali poskus vloma v stanovanje stanovanjskega bloka. Storilec je lastniku škodo povzročil s poškodovanjem ključavnice.

Na Šaranovičevi ulici v Celju je neznani storilec s stopnišča stanovanjskega bloka ukradel štiri pnevmatike s platišči.

Vir: PU Celje

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 270 klicev občanov. 65 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.