župan

Ravenski župan se je zahvalil dosedanjim prostovoljnim šoferjem, k sodelovanju pa vabi tudi nove

Projekt »BREZPLAČNI PREVOZI ZA STAREJŠE IN INVALIDE« se s koncem septembra 2021 z vidika projekta LAS Mežiške doline zaključuje in se bo nadaljeval v okviru Občine Ravne na Koroškem. Ob projektnem zaključku smo, v skladu s priporočili NIJZ, za prostovoljne šoferje in vse sodelujoče pripravili dogodek v zahvalo za dosedanje sodelovanje, kot priložnost za izmenjavo izkušenj in pregled možnosti izboljšav ter za snovanje izvedbe projekta v prihodnje.

Preberi »

V Podgorju pripravili sprejem za prvošolčke, župan pa jim je v imenu občine podaril tudi zvezke (VIDEO in FOTO)

Za 193.116 učencev in 76.000 dijakov se danes začenja novo šolsko leto, že tretje v znamenju epidemije covida-19. Prvič JE šolski prag prestopilo 21.198 prvošolcev. Naša ekipa je v družbi slovenjgraškega župana Tilna Kluglerja, podžupanje Martine Šisernik in podžupana dr. Petra Pungartnika v šolo pospremila prvošolčke v Podgorju pri Slovenj Gradcu.

Preberi »

Prevaljski župan: “Če želimo čimprej spet nazaj normalno življenje, brez ukrepov in omejitev, vas prosim, cepite se!”

Predsednik vlade Janša je včeraj skupaj z zdravstveno stroko na posvetu z župani pozval predstavnike lokalne skupnosti, da pomagajo pri še boljši organizaciji cepljenja ter s tem k povečanemu odzivu občanov na pozive k cepljenju. Zdravstveni minister Poklukar je opozoril, da so razmere resne, saj se število okuženih znova povečuje. Oglasil se je tudi prevaljski župan Matic Tasič, ki je občane pozval k cepljenju. Njegov zapis objavljamo v celoti.

Preberi »

Včeraj v Gandhijevem parku prvi festival joge (FOTO)

V okviru slovenskega festivala joge, ki ga je letos prvič organiziralo veleposlaništvo Indije v Sloveniji, se je v festivalsko dogajanje vključila tudi slovenjgraška občina. Udeleženke festivala so v dobrih dveh urah druženja opravile tudi nekaj vaj v prijetnem ambientu Gandhijevega parka.

Preberi »

Voščilo slovenjgraškega župana ob prazniku dela

Slovenjgraški župan Tilen Klugler je nagovoril občanke in občane ob dnevu upora proti okupatorju in prazniku dela. Zahvalil se, da skozi te težke in nepredvidljive čase, korakajo povezani, hvaležni za vzajemno pomoč in spoštljivi drug do drugega. V teh časih je slednje še posebej pomembno, pravi. Županovo voščilo objavljamo v celoti.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.