župan

Arsenovič obžaluje in se opravičuje zaradi incidenta z mladostnikom

Mariborski župan Saša Arsenovič je v današnji izjavi za medije izrazil obžalovanje zaradi svojega odziva na ravnanje mladoletnika pri teniških igriščih. Opravičil se je vsem vpletenim in javnosti ter dodal, da je fanta samo prijel za roke, da bi ga ustavil. “Nisem ga ne udaril ne davil, za roko pa sem ga prijel,” je dejal.

Preberi »

Slovenjgraški in mislinjski župan glede sadre pričakujeta takojšen odziv pristojnih služb

V zvezi s perečo problematiko sadre na kmetijskih zemljiščih župan Mestne občine Slovenj Gradec Tilen Klugler od pristojnih pričakuje natančno časovno opredelitev konkretnih aktivnosti, je danes povedal v izjavi za medije. Njegovemu mnenju se pridružuje tudi župan Mislinje Bojan Borovnik. Sicer pa za enega od vzorcev inšpektorat za okolje in prostor ugotavlja, da bi lahko material izviral iz steklarske industrije.

Preberi »

Če bi Klugler ponovno kandidiral, bi ga podprlo 68 odstotkov anketirancev

V letošnji raziskavi agencije Ninamedie o zadovoljstvu prebivalcev z delom županov mestnih občin so najvišje ocene dobili župani Slovenj Gradca Tilen Klugler, Ljubljane Zoran Janković, Murske Sobote Aleksander Jevšek ter Novega mesta Gregor Macedoni. Sledita županja Ptuja Nuška Gajšek in župan Krškega Miran Stanko.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.