Search
Close this search box.

zkštm

Otroci najraje tečejo na Malčkovem teku

Prihajajoča majska sobota bo združila veliko otrok in mladih družin, ki imajo radi gibanje v naravi, saj bo ekipa Malčkovega športa na Ravnah na Koroškem organizirala že 15. Malčkov tek. V Grajskem parku se bodo lahko mladi športniki preizkusili v teku, kjer bodo premagovali razdalji 250 in 500 metrov. Največji rekreativni otroški tekaški dogodek na Koroškem je brez vstopnine, saj spodbuja najmlajše h gibanju in aktivnemu preživljanju prostega časa. Teki posameznih kategorij se bodo pričeli odvijati ob 11. uri, sledili pa bodo glasbeni nastopi mladih super zvezd, igranje na napihljivih igralih ter različne zanimive ustvarjalne ter kreativne delavnice. Malčkov tek praznuje letos 15. rojstni dan, na katerega je povabil tudi Modrega volka.

Preberi »

Koroška (domača) regija bogatejša za sedem mladinskih delavcev

V sklopu projekta Koroška mreža podpornega okolja za mlade KOR-NET je Koroška nedavno pridobila sedem novih, uradno priznanih mladinskih delavcev. Izkazali so se kot
ena ključnih gonilnih sil sprememb v lokalni skupnosti, zlasti s svojim prispevkom k razvoju mladinskega sektorja ter aktivnim delom za osebnostno rast in polnopravno vključevanje mladih v družbo.

Preberi »

Dogodki