zastoji

Konec tedna na naših cestah pričakovati močno povečan promet

Konec tega tedna se začnejo počitnice na Bavarskem v Nemčiji, zato je pričakovati močno povečan promet od Avstrije proti Hrvaški, prav tako tudi čakalne dobe na mejah. V ponedeljek se začenjajo počitnice tudi v Italiji, zato se pričakuje gneča na cestah in tudi na mejnih prehodih s Hrvaško.

Preberi »

Na mejnih prehodih s Hrvaško daljši zastoji

Na nekaterih mejnih mejnih prehodih s Hrvaško tudi ta konec tedna nastajajo daljši zastoji. Najdlje je za izstop iz države treba čakati mejnem prehodu Gruškovje, in sicer več kot dve uri. Ob tem je na podravski avtocesti nastal zastoj, dolg osem kilometrov.

Preberi »

Novi pogoji za vstop na Hrvaško. Na mejnih prehodih nastajajo zastoji

Od danes naprej morajo državljani Slovenije in tudi ostalih držav, ki so na zelenem seznamu, za vstop v Hrvaško imeti eno od opisanih potrdil. Vstop v Hrvaško brez dokazil, kot je še veljalo do včeraj, ni več mogoč, zaradi česar na mejnih prehodih nastajajo kolone, so pred kratkim sporočili s PU Celje.

Preberi »

Na mejnih prehodih daljši zastoji

Na cestah je tudi ta vikend povečan promet, predvsem pred nekaterimi mejnimi prehodi nastajajo zastoji. Na avstrijski strani predora Karavanke, ki ga zaradi kontrole na

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.