Vuzeniški dnevi

V Vuzenici se obeta nepozabna zabava z Dejanom Vunjakom in Brendijevimi barabami. Vstopnine ni

V Vuzenici v teh dneh potekajo že 27. Vuzeniški dnevi, na katerih ste lahko že prisluhnili Nuši Derenda in Dejanu Dogaja, Mambo Kingsom … Ta konec tedna pa bodo za nepozabno zabavo poskrbeli Dejan Vunjak in Brendijeve Barabe, lahko se boste udeležili koncerta Big Banda Radlje s solistom Juretom Puklom in skupino Grooveland ter zaplesali ob zvokih ansambla Falant.

Preberi »

Danes začetek Vuzeniških dnevov. Rokov sejem odpovedan

Danes se začenjajo že 27. Vuzeniški dnevi, na katerih boste lahko med drugim prisluhnili Nuši Derenda in Dejanu Dogaja, Mambo Kingsom, Dejanu Vunjaku in Brendijevim Barabam, se udeležili koncerta Big Banda Radlje s solistom Juretom Puklom in skupino Grooveland ter zaplesali ob zvokih ansambla Falant. Žal pa letos ne bo tradicionalnega Rokovega sejma, saj so ga organizatorji tik pred zdajci odpovedali.

Preberi »

V Vuzenici spet stopili skupaj in pripravili pester program 27. Vuzeniških dnevov za vse generacije (VIDEO in FOTO)

V Vuzenici pripravljajo že 27. Vuzeniške dneve, na katerih boste lahko med drugim prisluhnili Nuši Derenda in Dejanu Dogaja, Mambo Kingsom, Dejanu Vunjaku in Brendijevim Barabam, se udeležili koncerta Big Banda Radlje s solistom Juretom Puklom in skupino Grooveland ter zaplesali ob zvokih ansambla Falant. Kot je na današnji tiskovni konferenci dejal župan Franjo Golob, se obeta pester program, primeren za vse generacije. Priprave zanj pa so stekle že v začetku leta.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.