tekma

Veliki rokometni derbi že v polfinalu pokala

Čez slab mesec dni se bo četverica moških klubov v Slovenj Gradcu pomerila za pokalni naslov v rokometu. Današnji žreb na Koroškem je odločil, da bosta prvi polfinalni par sestavljali ekipi Dobove in Urbanscapa Loke, drugega pa Gorenja Velenja in Celja Pivovarne Laško.

Preberi »

V Črni na Koroškem bodo danes smučali “po starem”

Občina Črna na Koroškem skupaj z Gornjesavinjskim smučarskim klubom Mozirje danes na črnjanskem smučišču organizira 14. srečanje ljubiteljev smučanja po starem. Pričakujejo od 50 do 60 smučarjev iz vse Slovenije, ki se bodo najprej predstavili na povorki skozi Črno, smučarska tekma pa se bo po napovedih začela točno opoldne.

Preberi »

Člani OK Fužinar SIJ Metal Ravne do nove zmage

Mlajše kategorije OK Fužinar SIJ Metal Ravne so bile tokrat proste, saj so turnirji zaradi številnih okužb v ekipah odpadli oziroma bodo odigrani naknadno, zato so tokrat igrali samo člani, ki so na domačem parketu začeli tretji krog z zmago 3:1 nad Radenci.

Preberi »

Člani OK Fužinar SIJ Metal Ravne vse bližje borbi za prvo ligo

V preteklem vikendu so bile ekipe OK Fužinar SIJ Metal Ravne zelo uspešne, saj so vse kategorije odlično opravile svoje delo. V A ligi so dvakrat zmagali igralci male odbojke, člani so v Šoštanju prišli do izjemno pomembne zmage s 3:2, v nedeljo pa so dvakrat zmagali še kadeti, ki lovijo uvrstitev na zaključni turnir.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.