tek

Prijave na Miklavžev tek po cik caku že odprte

V soboto 4. decembra, s štartom ob 11. uri, bo na Ravnah na Koroškem, natančneje na Čečovju, potekal 7. Miklavžev tek po cik caku. Gre za adrenalinski tek po 150 stopnicah, ki je primeren tako za rekreativne, kot za vrhunske športnike. 

Preberi »

Čez poletje v Slovenj Gradcu brezplačne tekaške vadbe

Organizatorji Triglav teka znova spodbujajo predstavnike vseh generacij k zdravemu in aktivnemu življenjskemu slogu. Dobro pripravljenim tekačem in tistim, ki želijo tek kot način rekreacije šele spoznati, omogočajo brezplačno udeležbo na tekaških treningih v Ajdovščini, Celju, Kopru, Ljubljani, Mariboru, Murski Soboti, Novem mestu, Slovenj Gradcu in na Brdu pri Kranju. Tekači in drugi, ki si želijo izvedeti (še) več o zdravem življenjskem slogu, pa lahko prisluhnejo tudi digitalnemu posvetu o treh stebrih zdravja: prehrani, gibanju in skrbi za duševno zdravje.

Preberi »

Tudi letos na Ravnah dobrodelni Miklavžev tek po CIK-CAKU

Mladinski svet Ravne na Koroškem bo kljub vsesplošnim omejitvam združevanja in v skladu s predpisi, izpeljal Miklavžev tek po CIK-CAKU, tokrat na poseben in simboličen način. Slogan letošnjega teka bo “S tekom pomagamo otrokom”, v dobrodelne namene pa bodo šolarjem podarili 1.000 evrov. “S tem želimo letošnjemu decembru prispevati nekaj čarobnosti in dobre volje,” povedo organizatorji.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.