sprejem

Slovenjgraški župan gospodarsko stanje v občini ocenil kot dobro

Župan Mestne občine Slovenj Gradec Tilen Klugler se je ob današnjem sprejemu za predstavnike gospodarstva v občini vsem zahvalil za prizadevanja za ohranitev delovnih mest. Gospodarsko stanje v občini je ocenil kot dobro in v izjavi medijem razkril, da so prostore podjetja Adient, ki je preselilo proizvodnjo, kupila tri podjetja s sedežem v občini.

Preberi »

Na GPU zanikajo ukrepanje zoper organizatorje sprejemov za olimpijce

Na Generalni policijski upravi so danes zanikali poročanje medijev, da naj bi ukrepali zoper organizatorje sprejemov za olimpijca Glorio Kotnik in Tima Mastnaka. Portal 24ur je pred tem poročal, da je GPU zaradi domnevnega kršenja ukrepov za zajezitev koronavirusa celjski policiji naložila, naj poišče organizatorje prireditev.

Preberi »

Marijan Kreuh je z delom začel leta 1990 v Oddelku milice Muta, zdaj odhaja v pokoj

Direktor Policijske uprave Celje Niko Kolar je včeraj pripravil sprejem za tri dolgoletne sodelavce, ki so se odločili za upokojitev – Rozalijo Veniger iz Službe direktorja, Marijana Kreuha iz Policijske postaje Radlje ob Dravi ter Marijana Jelenka iz Policijske postaje Slovenske Konjice, so sporočili s PU Celje. Marijana sta bila policijski uniformi predana 30 let, Rozalija pa je bila policijskemu delu zvesta celih 42 let.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.