slovesnost

Pahor na slovesnosti Leka: Novartis je v Sloveniji velikan

Farmacevtska družba Lek je danes na slovesnosti v Vitanju obeležila 75. obletnico ustanovitve Leka, 25. obletnico delovanja Novartisa in 15. obletnico od odobritve prvega podobnega biološkega zdravila na svetu. Slovesni nagovor je imel predsednik države Borut Pahor, ki je poudaril, da je Novartis, katerega del je Lek, v Sloveniji velikan.

Preberi »

Na Holmcu poudarili pomen in dosežke policije ter njene izzive. Objekt na meji so slavnostno poimenovali po dveh padlih policistih

Ob dnevu policije in 30-letnici bojev je na Holmcu zvečer potekala slovesnost, na kateri so govorniki predsednik republike Borut Pahor, minister Aleš Hojs in generalni direktor policije Anton Olaj poudarili pomen in dosežke policije ter izzive, ki jo čakajo v prihodnje. Objekt na meji so slavnostno poimenovali po dveh padlih policistih.

Preberi »

Ravne na Koroškem bo obiskala šolska ministrica

Na Čečovju, ob Osnovni šoli Prežihovega Voranca, se je začela gradnja novega 12-oddelčnega nizko-energijskega vrtca, o čemer smo že poročali. V sredo pa bodo simbolični pričetek gradnje Vrtca Ravne na Koroškem, enote Solzice, obeležili še s kratko svečanostjo, ki se je bo udeležila tudi ministrica dr. Simona Kustec.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.