sindikat

Policijski sindikat danes v triurno zaostritev stavke

Operativna skupina stavkovnega odbora Policijskega sindikata Slovenije (PSS) je sprejela odločitev o zaostritvi stavkovnih aktivnosti. Zaostrena stavka v obliki doslednega izvajanja policijskih nalog, bo danes potekala na različnih območjih po državi, trajala pa bo predvidoma tri ure.

Preberi »

Sviz za čimprejšnje odprtje in normalizacijo delovanja vrtcev

Izvršilni odbor Sviza je na torkovi seji obravnaval tudi problematiko naraščanja števila otrok v vrtcih zaradi nujnega varstva. V sindikatu podpirajo pobudo po čimprejšnjem odprtju in normalizaciji delovanja predšolske vzgoje za vse otroke, ne le za otroke staršev, ki vrtec nujno potrebujejo zaradi narave svojega dela, so sporočili iz Sviza.

Preberi »

Policijski sindikat kazensko ovadil Hojsa zaradi objave plač policistov

V Policijskem sindikatu Slovenije so v četrtek podali kazensko ovadbo zoper ministra za notranje zadeve Aleša Hojsa zaradi objave osebnih podatkov in plač policistov, kar je po njihovem mnenju v nasprotju z zakonodajo. Sumijo ga kaznivega dejanja zlorabe osebnih podatkov v povezavi z drugimi kaznivi dejanji na škodo policistov.

Preberi »

V ponedeljek začetek stavke Policijskega sindikata Slovenije

Jutri bo Policijski sindikat Slovenije začel stavko na celotnem območju Slovenije. Predsednik sindikata Rok Cvetko je za STA povedal, da bodo v času stavke zagotovili minimum delovnega procesa, ki zagotavlja varnost ljudi, premoženja in izpolnjevanje mednarodnih obveznosti.

Preberi »

prijavi se

prijavi se v svoj račun