sejem

V Črni na današnjem sejmu pričakujejo veliko obiskovalcev

V Črni na Koroškem bo danes eden najbolj živahnih dni v letu. V okviru 66. Koroškega turističnega tedna bo namreč potekal tradicionalni celodnevni kramarski sejem, ki ga ob lepem vremenu obišče več tisoč obiskovalcev, tudi iz sosednje Avstrije. Poleg sejma bo pestro tudi drugod po kraju, tekmovalno vzdušje bo na nogometni zelenici.

Preberi »

Na 66. Koroškem turističnem tednu v Črni pričakujejo več tisoč obiskovalcev

Z uspešno izvedbo tekaške prireditve K24 Ultra trail minuli konec tedna se je v Črni na Koroškem začel 66. Koroški turistični teden. Ta bo vse do 21. avgusta ponudil vrsto prireditev, na katerih organizatorji pričakujejo več tisoč obiskovalcev, največ na sejemski dan 15. avgusta. Del dogajanja bo odprtje nove ferate in 40. maraton kralja Matjaža.

Preberi »

Idealni čas za dobro službo

Ponudba je povsem nadigrala povpraševanje na trgu dela, vsak dan znova namreč padajo rekordi novih oglasov za delo, pravijo na zaposlitveno-kariernem portalu MojeDelo.com. Več kot 5500 oglasov ta hip nakazuje, da je res idealni čas za boljšo službo, ki jo bodo lahko iskali Štajerci med kar 50 podjetji, ki iščejo nove zaposlene in se bodo predstavili v četrtek, 19. maja, ob 10. uri v Hotelu City Maribor. Na voljo pa bodo številna uporabna predavanja in delavnice, svetovanje kadrovskih strokovnjakov in brezplačna testiranja.

Preberi »

Črna nedelja na Ravne spet privabila množico obiskovalcev (FOTO)

Danes je na Ravnah na Koroškem potekal sejem na “Črno nedeljo”, sejem, ki se vsako leto zgodi dve nedelji pred veliko nočjo. Tradicijo je sicer vmes prekinila epidemija, kar pa ni vplivalo na današnji obisk. Saj je bil sejem tako s strani ponudnikov kot obiskovalcev zelo dobro obiskan.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.