priznanje

V Črni podelili občinska priznanja. Častni občan je mag. Tone Vrisk (VIDEO in FOTO)

V Črni na Koroškem je danes potekala slavnostna seja občinskega sveta ob prazniku občine, na kateri je županja mag. Romana Lesjak najbolj zaslužnim občanom, društvom in organizacijam podelila priznanja in nagrade. Črnjani pa so dobili tudi novega častnega občana. Slovesnosti sta se med drugim udeležila tudi koroški poslanec iz vrst SD Jani Prednik in županja Solčave Katarina Prelesnik.

Preberi »

Državno nagrado za prostovoljstvo prejela Rožca Šonc, Pahor podelil priznanje tudi Prevaljčanki Tereziji Vivod (VIDEO)

Predsednik republike Borut Pahor je državno nagrado na področju prostovoljstva, njegove promocije in razvoja za leto 2020 danes podelil voditeljici programa Starejši za starejše Rožci Šonc. Priznanja za področje prostovoljstva za preteklo leto pa so prejele Marjeta Čič, Cveta Jazbec, Mateja Kos, Terezija Vidovič in Terezija Vivod.

Preberi »

Najuglednejši delodajalec 2020 je Lek

Priznanje zaposlitvenega portala Mojedelo.com in švedskega podjetja Universum Global za najuglednejšega delodajalca leta 2020 je prejela družba Lek. Najvišje se je Lek zavihtel tudi v letih 2013 in 2019, na prvi dve mesti pa se je letos uvrstil v vseh kategorijah po izboru strokovnjakov, so sporočili organizatorji.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.