priznanje

Lek že petič najuglednejši delodajalec v državi

Družba Lek je četrto leto zapored prejela laskavi naziv najuglednejši delodajalec, ki ga podeljuje zaposlitveni portal MojeDelo.com. Po mnenju sodelujočih v merjenju ugleda delodajalcev si je Lek v petih kategorijah prislužil najvišjo oceno in postal absolutni zmagovalec.

Preberi »

Sekcija za gostinstvo in turizem podelila priznanja za kakovost gostinske ponudbe. Med prejemniki tudi Korošca

Strokovno srečanje gostincev, ki je letos potekalo prvi dan Dnevov slovenskega turizma, je bilo v znamenju trajnosti in iskanja skupnih rešitev za višjo dodano vrednost v panogi. Na okrogli mizi z zanimivimi gosti so se govorci dotaknili pereče teme, kako z modernimi pristopi gostinstvo narediti bolj privlačno za nove generacije, sposobno ustvarjati večjo dodano vrednost in zagotoviti njegovo privlačnost, tako za goste, kot tudi za gostince in njihove zaposlene. Popoldanski del srečanja je zaznamovala podelitev priznanj gostincem za jubileje poslovanja in priznanja za kakovost njihove ponudbe.

Preberi »

Marija Prikeržnik prejemnica Slomškovega priznanja za leto 2022

1. septembra 1992 je na prošnjo tedanjega župnika Alojza Beka začela s svojim pastoralnim delom v Župniji Ravne na Koroškem pastoralna asistentka uni. dipl. teologinja Marija Prikeržnik, ki je bila na predlog skupine profesorjev in slovenskega katehetskega sveta v letu 2022 izbrana za Slomškovo priznanje.

Preberi »

Dogodki