požar

Policijsko poročilo, 21.1.2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 242 klicev občanov. 50 klicev je bilo interventnih, eden
nujen.

Preberi »

Policijsko poročilo, 18.1.2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 662 klicev občanov. 170 klicev je bilo interventnih, pet nujnih.

Preberi »

Družina Rebernik po uničujočem požaru prosi za pomoč

Novo leto se je za družino z Remšnika začelo grozovito. Ponoči jim je požar popolnoma uničil dom in tako so ostali brez vsega, saj jim iz objekta ni uspelo rešiti ničesar. Potem, ko so za družino, ki jim je požar odnesel vse, Rdeči Križ Slovenije, Območno združenje Radlje ob Dravi in radeljska občina začeli z zbiranjem sredstev, se je preko družbenega omrežja Facebook javil tudi lastnih hiše Anton Rebernik. Zahvalil se je vsem, ki so se že odzvali na pomoč ter zapisal: “Prosim vse, ki zmorete kakorkoli pomagati s svojim znanjem, sredstvi ali časom postaviti naš dom na novo. Vsem, ki ste že donirali v kakršnikoli obliki in vsem, ki še boste kakorkoli pomagali se iskreno zahvaljujem v imenu cele družine.” Njegov zapis objavljamo v celoti.

Preberi »

Policijsko poročilo, 4.1.2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih štirih dneh prejeli 877 klicev občanov. 211 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.

Preberi »

Požar uničil stanovanjski objekt na Remšniku v občini Radlje ob Dravi

Požar, ki je izbruhnil okoli 2. ure ponoči, je na Remšniku v občini Radlje ob Dravi popolnoma uničil stanovanjski objekt v velikosti 15 krat 10 metrov. Do prihoda gasilcev je lastnik pri gašenju utrpel lažje telesne poškodbe, zdravniško pomoč so mu nudili v Zdravstvenem domu Radlje ob Dravi. Vzrok požara še ni znan, navaja center za obveščanje.

Preberi »

Policijsko poročilo, 28.12.2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih štirih dneh prejeli 841 klicev občanov. 190 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.

Preberi »

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun