Search
Close this search box.

pomoč

286 zaposlenih v Skupini SIJ podarilo več kot 572 ur prostovoljskega dela (FOTO)

– Sodelavci iz Skupine SIJ so včeraj v okviru 5. Dneva sodelovanja z lokalno skupnostjo pod sloganom »Jeklene vezi med nami« delali dobro za skupnosti na Jesenicah, Ravnah na Koroškem in v Ljubljani. Kar 286 prostovoljcev, med njimi tudi športniki iz klubov, ki jih sponzorira Skupina SIJ, je podarilo več kot 572 ur prostovoljskega dela. Skupaj so zavihali rokave in prispevali k bolj urejeni, trajnostni in lepši okolici ter z odprtimi srci utrjevali tesne vezi sobivanja in medsebojnega zaupanja z lokalno skupnostjo

Preberi »

Čebelarska zveza ob pretopli zimi za dodatno finančno pomoč države

Čebelarje ob razmeroma toplem vremenu, v katerem so se rastline začele razvijati mnogo prej kot običajno, skrbi, kako bo s pašo za čebele. Vodstvo čebelarske zveze zaradi nepredvidljivosti zato vladi predlaga finančno podporo čebelarjem za “opraševalni servis” in sistemsko pomoč poklicnim čebelarjem v primeru naravnih nesreč.

Preberi »

Kaj storiti, če vas po razgovoru za delo doleti »ghosting«?

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste uspešno opravili razgovor za novo službo, vodja zaposlovanja pa je obljubil, da bo končno odločitev sporočil kmalu? Minila sta dva tedna, vodja pa še vedno ničesar ni sporočil. Opogumili ste se, poklicali in pisali, da bi bili seznanjeni, kaj se dogaja, a nihče ni odgovoril na vaše klice ali elektronska sporočila. Presenetila vas je komunikacijska ignoranca.

Preberi »

Skrivnosti uspešne kariere: začnite z zbiranjem delovnih izkušenj

Ste mladi, polni zanosa in elana, vedoželjni, pripravljeni na nove izzive? Obstaja veliko načinov, kako začeti karierno pot. Če ste dovolj pogumni in imate kanček sreče, lahko začnete tudi s službo za polni delovni čas. Kakšne so prednosti in slabosti? Kaj pa nestandardne oblike zaposlitve?

Preberi »

Dogodki