Search
Close this search box.

podjetje

Finančna direktorica BSH Hišni aparati bo Alenka Herbst

Položaj finančne direktorice BSH Hišni aparati Nazarje bo z junijem prevzela Alenka Herbst, ki je v družbi zaposlena od leta 2011, so danes sporočili iz družbe. S tem bo vodstvo spet v tričlanski sestavi, potem ko je marca s položaja odstopil dolgoletni direktor Boštjan Gorjup.

Preberi »

Boxmark z novimi posli uspešno zaključil leto 2023

Kidričevski proizvajalec usnjenih prevlek za avtomobilsko in letalsko industrijo Boxmark Leather je minulo poslovno leto sklenil pozitivno, uspešen je bil tudi pri pridobivanju novih poslov s svetovno uveljavljenimi kupci. Med najpomembnejšimi dogodki minulega leta je zagotovo sklenitev dolgoročnega sodelovanja z letalsko družbo Emirates.

Preberi »

Glovo z 10. majem zapušča Slovenijo

Španski ponudnik dostave hrane in drugih izdelkov na dom Glovo zapušča slovenski trg. Storitev dostave bo podjetje v Sloveniji nudilo še do 10. maja do 22. ure, so v sporočilu uporabnikom navedli v podjetju. Za prenehanje poslovanja v Sloveniji so se odločili na podlagi ponovne ocene prednostnih naložb podjetja.

Preberi »

Poslovna darila – kako izbrati prave barve?

Barve imajo pomemben vpliv na naše počutje, razpoloženj in emocije. Posledično se psihologija barv vse bolj upošteva tudi pri izbiri poslovnih daril. Preverite, kako izbrati prave barve za vaša poslovna darila.

Preberi »

Podjetje Gorenje Keramika bo z decembrom prenehalo delovati

Podjetje Gorenje Keramika bo z decembrom po skoraj 50 letih obratovanja prenehalo proizvajati keramične ploščice. Vsem 87 zaposlenim je delodajalec ponudil drugo delo v matičnem podjetju Gorenje, lokacijo pa bo še naprej uporabljal v druge namene, na spletni strani piše Hisense Europe, katerega del je Gorenje.

Preberi »

V slovenjgraškem podjetju DANI AFC napovedana odpuščanja

V podjetju Dani AFC, kjer krojijo in obdelujejo usnje za sedeže avtomobilov višjega cenovnega razreda, bodo do junija letos zaradi poslovnih in ekonomskih razlogov odpustili okoli 75 zaposlenih. Skupno podjetje trenutno zaposluje 200 ljudi. Nihanja v zaposlovanju so sicer že nekaj let stalnica v tem slovenjgraškem podjetju.

Preberi »

Dogodki