nesreča

Na Hrvaškem v nesreči avtobusa najmanj 10 mrtvih

V prometni nesreči na avtocesti pri Slavonskem Brodu na vzhodu Hrvaške je danes umrlo najmanj deset ljudi, poškodovanih je 45 ljudi, od tega 15 huje. Avtobus kosovske registracije, ki je peljal na redni liniji Frankfurt-Priština, je nekaj po 6. uri zjutraj zdrsnil s ceste in se prevrnil. Preiskava o okoliščinah nesreče še poteka. Avtocesta v smeri srbske meje je začasno zaprta.

Preberi »

Policijsko poročilo, 1. 7. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah prejeli 341 klicev občanov. 93 klicev je bilo interventnih in trije nujni. 16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih zadev in tujcev, 38 s področja prometne varnosti in 22 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Znanih več podrobnosti včerajšnje tragične nesreče na Soči

Novogoriški kriminalisti nadaljujejo zbiranje obvestil o sredini utopitvi dečka v reki Soči pri Solkanu, da bi ugotovili vse okoliščine tragične nesreče. Po doslej zbranih podatkih se je deček s spodnjimi oblačili zataknil za večji lesen steber, ki se je nahajal pod vodno gladino in ga ni mogel videti. Otrok se je skušal rešiti, a brezuspešno.

Preberi »

Na Češkem strmoglavilo letalo; huje poškodovan slovenski fotograf Majcen

V gozdu v bližini češkega kraja Jickovice je po podatkih češke policije v nedeljo okoli 17. ure strmoglavilo letalo T-28B Trojan, izdelano v Severni Ameriki leta 1954. V nesreči je bil po poročanju spletnega portala 24ur.com huje poškodovan tudi slovenski fotograf Miro Majcen, ki je bil tudi fotograf omenjenega portala. Vzrok nesreče še ni znan.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.