nesreča

Prometno nesrečo na primorski avtocesti povzročil 47-letni voznik tovornjaka

Na primorski avtocesti se je med Brezovico in Vrhniko zgodila prometna nesreča, zaradi česar je bila avtocesta več ur zaprta v smeri proti Kopru. Po podatkih policije sta trčili dve tovorni vozili, huje poškodovanih v nesreči ni, so za STA pojasnili na policiji. Trčenje je zaradi neprilagojene hitrosti povzročil 47-letni voznik tovornjaka.

Preberi »

Razmere v visokogorju bodo še nekaj časa nevarne in nepredvidljive

Razmere v visokogorju so zaradi nizkih temperatur in močnega vetra nevarne, saj nastajajo zbite in trde plošče snega, ki pa se lahko hitro sprožijo, je za STA dejal strokovni sodelavec PZS in gorski reševalec Matjaž Šerkezi. Zato vsem, tudi izkušenim planincem, odsvetuje obiskovanje visokogorja, kjer bodo razmere še nekaj časa nepredvidljive.

Preberi »

Policijsko poročilo, 29. 1. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 211 klicev občanov. 57 klicev je bilo interventnih, eden nujen, so sporočili s PU Celje.

Preberi »

V delovni nesreči v Dravogradu poškodovan 31-letni delavec

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 219 klicev občanov. 60 klicev je bilo interventnih, eden nujen, so sporočili s PU Celje. Koroški in celjski policisti so med drugim obravnavali tudi tri delovne nesreče, eno v Dravogradu.

Preberi »

prijavi se

prijavi se v svoj račun