Search
Close this search box.

NESREČA

V nesreči manjšega letala v Avstriji štirje mrtvi

V nesreči manjšega športnega letala, ki je v četrtek iz Zagreba letelo v Salzburg, so v osrednji Avstriji umrli štirje ljudje, je danes sporočila avstrijska policija. Žrtev še niso identificirali, prav tako pa še ni jasen vzrok nesreče, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Preberi »

Pri delu v gozdu umrl 65-letnik

Pri delu v gozdu je v petek na območju Petelinjeka umrl 65-letni moški. Po prvih ugotovitvah policije je s traktorjem s priključkom za vleko hlodovine vlekel debla iz gozda. Med upravljanjem z vitlo se je traktor premaknil in moškega stisnil ob drevo. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče, so sporočili s PU Novo mesto.

Preberi »

V novi nesreči avtobusa pri Benetkah poškodovanih najmanj 13 ljudi

V Mestrah pri Benetkah se je slaba dva tedna po hudi prometni nesreči v soboto zvečer zgodila podobna nesreča električnega avtobusa istega podjetja, v kateri je bilo poškodovanih najmanj 13 ljudi. Oblasti so zato iz prometa umaknile vse avtobuse družbe La Linea, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa.

Preberi »

DZ potrjuje novelo zakona o odpravi posledic naravnih nesreč

Poslanci se bodo popoldne sestali na izredni seji, na kateri bodo po nujnem postopku odločali o predlogu novele zakona o odpravi posledic naravnih nesreč. Pred tem bo dopoldne predlog obravnaval odbor DZ za infrastrukturo, okolje in prostor. Vlada je predlog pripravila še pred nedavnimi poplavami, so pa te pospešile njegovo potrjevanje.

Preberi »

V nesreči traktorja v hrvaški Istri poškodovanih več maturantov

V nesreči traktorja v hrvaški Istri se je danes poškodovalo več maturantov iz Labina, so za hrvaško tiskovno agencijo Hina potrdili v istrskem štabu civilne zaščite. 14 maturantov so po poročanju spletnega portala časnika Glas Istre prepeljali v bolnišnico v Pulj, dva pa na Reko. Nihče od dijakov ni v smrtni nevarnosti.

Preberi »

V hudi prometni nesreči umrl 17-letnik

Na cesti od Uničnega proti Marnem na območju Hrastnika je ob 13.30 prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je umrl 17-letnik. Po do zdaj zbranih obvestilih je vozil neregistrirano vozilo, s katerim je zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku zapeljal z vozišča in trčil v drevo, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Preberi »